Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
moze sah, ne planiram uzivo susretanje s vukajlijasima, bar ne u doglednom periodu jbg, tako da pice i obaranje ruku otpada
Pa to, a razbio bih ga i u ovih 5 disciplina, oću da bude 10 : 0
Ništa ne znaš Zapato. Taktičar - 0 bodova.
Zato se i nudim da sastavljam jbg, jer blejim cesto po tim kvizovima i znam otprilike lvl tezine, da bude ni pretesko ni prelako
Ne može mrš, Šmoklja organizuje i bira, dogovorili smo se već. Šta si se prišljamčio.
oblast: laznja skromnost
koliko ste celt na skali od 1 do 10
Sumnjam u tvoju nepristrasnos, ulažem veto.
Nisam ispratio da se brat moj šmo već ponudio, nista onda
nista, onda ovo sto je zap rekao, dodaj film i filozofiju, politicku teoriju isto recimo, i sastavi 30-50 pitanja ako te ne mrzi, otprilike da bude podjednak broj pitanja, pa cemo videti kako tacno to da sprovedemo
a u medjuvremenu melkor i ja mozemo da odigramo partiju saha onlajn pred svedocima, kao zagrevanje
smoklja je reko da oce da bude memedovic al da mu puca kurac da trazi pitanja
ima na internetu da se napravi verovatno negde kviz sto mora da se radi u tabu sa fokusom, da ne mozes da menjas tab ili da izadjes iz toga
to sam i ja mislio, al mora i vreme da bude kratko jer jbg ako si govedo mozes da koristis drugi uredjaj da guglas
Može lepo da se napravi diskord server i gospoda ako su u mogućnosti da mu pristupe i odgovore daju u realnom vremenu. I tipa da bude ko u Ko zna zna u slagalici, onaj koji prvi odgovori njemu idu poeni za to pitanje, ovom drugom patkuran. Al to bi možda bilo nefer prema melkyju jer je sevast mlađi i vispreniji na tastaturi. Razmotrite. A pitanja mi legit mrsko da sastavljam i tražim, evo bratina Arthur se sam nudi, iskoristite ga.
ima onaj diskord sto smo se zajebavali "nije vukajlija"
mozemo na dva razlicita discorda, da ne bude bitno ko ce prvi, ali da bude tipa 10 sekundi za odgovor, ili da se pitanja formulisu tako da je odgovor jedna rec, pa onda i krace od 10 sekundi
kada se jebanje previše dogovara i ugovara onda od tog seksa ne bude ništa ili ni na šta ne liči.
Ovekoćemo onakoćemo
To ne funkcioniše tako.
A da probate ovaj slido.com
https://www.youtube.com/watch?v=KV6XLanIlo8
Cara tip lika koji kad ti crknu kola pored puta stane pored tebe i priča 'Šta bilo crko auto a?' a ne nudi se da pripomogne
Može sve.