Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Celte ne znam kako si sebi uspeo stav za maske da se teraju u kurac objasnis.
Msm to je samo parce krpe na licu u cemu je problem mozes disati na stome ili cmar recimo
bole me usi od nosenja, ili je labava pa landara tu okolo i smeta mi. idu mi na kurac kad ih nosim duze, grebu mi nos, nerviraju me tu na licu, ne smeta mi disanje, poslednji problem oko svega.
nekad kad sam napolju a hladno zaboravim se sa maskom posto mi toplo preko nosa i tad mi kul.
al ovo da nosis duzi period u prostoru gde svejedno sede isti ljudi duze mi ide na kurac, jer je totalno besmisleno na dosta nacina.
ima smisla na nekom koncertu, guzvi ili tako negde gde smanjujes sansu da ti se neko iskaslje u lice. isto u kratkotrajnim interakcijama puno ljudi, pomazu u sprecavanju prenosenja cega god, i tu ajde, imaju smisla.
al ove fore sto su sad uveli da tipa sedis negde u zatvorenom sa 20 ljudi i nosis masku i to sad nesto radi to ne radi.
Celte sve se svodi na okruzenje. Pritisak je na one koji treba da slusaju.
Ja kad poslovno idem po kompanijama, posebno ako su family based, sramota je pojaviti se sa tim govnetom na licu. Ulivas nepoverenje.
gora stvar od vakcine jbt
Vakcina se ne vidi.
Ozbiljno, iz iskustva sam ukapirao da sto je veca kmetovska sirotinja to je poverenje u struku vece. Ne racunam poslusnike sistema
Bas je ono 1/10 bogatih sposobnih da se tripuje naravno 24m kasnije. U startu su svi bili usrani
Bukvalno gde god banem private tokom pandemije dobrodoso moze kafa nema rukavica sedi evo kafa kovid tema nema je
Sto bi znacilo da ste vi sto jos ovde tupite kurac o koroni i vakcinama sirotinja tom logikom
Bukvalno.
Ko se vakciniso realno nema problema nema smaranja.
Tatabanja
Pa ja nisam al me boli kurac i za vakcinu i za koronu i za smaranja vise evo dugo vec, puca mi kurac jebote
jbt, koja meta.
Ja npr nisam tog stava već onaj hard turn da su sve i jedan popadali usled zgrušavanja krvi, srčke, miokarditisa i ostalih nuspojavica
Hotul uteši me
ama u tome je i poenta, mozes da budes kakvog god oces stava, to je samo stav koji ona vest nit potvrdjuje nit pobija. informaciona vrednost je da su podaci sabrani na gomilu, sto je dobro, jer i treba da se malo istrazi sto toliko profesionalnih i poluprofesionalnih spotrista u najzdravijem dobu umire po terenima sirom sveta (da nije rasprostranjeno rokanje hemijom/dopingom sto se danas radi na veliko, :mindblown:), ali pored toga ne kaze nista, sve ostalo su vasa tendenciozna verovanja sta bi to moglo da bude.
mozda je i vakcina. jedan od 48 mogucih razloga je i to.
ja evo doso malo kuci za praznike, kolko vidim apsolutni bol u kurcu za bilo kakve mere, o kom pritisku da se vakcinisete pricamo tacno ovde?
Živeće ova tema.
Ali ako negde treba nositi Srbiji.