Sve i da nije kao pre, logičnije je da su ti padovi igrača prouzrokovani virusom koji napada respiratorni i kardiovaskularni sistem nego nekom vakcinom. Ako vam je to uopšte poenta ove teorije zavere? Poremećeni vaxerski fudbaleri LOL? Ili nešto drugo?
to vs. respiratorni virus za koji je dokumentovano da ostavlja trajne posledice na srce i druge organe. Ako imaš trocifreni iq nešto od ta dva će ti imati više smisla.
Ne sporim da ih je više, moje laičko mišljenje je da to više veze ima sa virusom nego sa vaccinama. Znači vi uzimate pogrešan postulat po meni, ti kažeš zašto nisu padali ovako masovno pre nego tek nakon VAKCINACIJE, ja bi tu reč zamenio rečju KORONKA.
Jbt kako možeš da tretiraš vacu kao svetu vodicu.
Nije ti palo na pamet da osim delova virusa unutra ima još kojekakvih drugih govana.
Na kraju krajeva x ljudi su i svedočili o problemima.
Pa realno, te neke priče, virus bio među nama, trebalo mu malo vremena da se ZAUKĆE. Svakako meni lično više to ima smisla nego zle vaccine koje obaraju fudbalere. Što onda više njih ne popada? Mora da je veliki procenat svetskih fudbalera primio iglu. Ili možda bil gejc mrzi samo neke od njih.
jbt pre x dana pricam sa likom kaze primio modernu tri dana zakuco u krevet, pre x dana caletov ortak primio 3 fajzerice nakon 10 dana stalo srce, vaspitacica vakcinisna 7 dana posle umrla, neka rodjaka primila fajzericu vec 2meseca ima aritmije jos par slucajeva sam cuo to je ono na prvu sto imam neposredan info. Bez da se trudim da saznam.
hahahhahah to skauzer, antivaxeri BTFO with facts and logic. Inače ne znam kako uopšte razdvajate prethodne tri godine, meni to sve izmešano u nekakav retardirani amalgam jedne poduže godine, zato u trenutku nisam ni mogao da se setim šta je tačno bilo 2020.
Skauz vodi statistiku. Kaze sve je kao i pre, niceg se ne seca....
Sve i da nije kao pre, logičnije je da su ti padovi igrača prouzrokovani virusom koji napada respiratorni i kardiovaskularni sistem nego nekom vakcinom. Ako vam je to uopšte poenta ove teorije zavere? Poremećeni vaxerski fudbaleri LOL? Ili nešto drugo?
na osnovu čega je logičnije?
To ja treba tebe da pitam za vaccinu
vacina ubacena sekvenca virusa plus dodaci plus lista sa nus pojavama + tri doze
ask aguero 4 more pro tips
to vs. respiratorni virus za koji je dokumentovano da ostavlja trajne posledice na srce i druge organe. Ako imaš trocifreni iq nešto od ta dva će ti imati više smisla.
i to vs tripl vakcinisani sa istim simptomima + virus od vace ili bez vace
Ако је до вируса што нису падали овако масовно 2020. него тек након вакцинације? Погледај и овај списак мртвих на википедији по годинама: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_association_footballers_who_died_while_playing
Ево ти и ова збирка чланака коју сам већ качио, отвори сваки и погледај датуме. https://dokumentarac.hr/covid-19/popis-nogometasa-trenera-i-sudija-koji-su-u-cetri-mjeseca-navodno-srusenih-ili-preminulihprestali-igrati-zbog-srcanih-udara/#comments
Ако ни то није довољно уђи у Телеграм групу коју сам већ помињао. https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina?strana=412#post_4088679
Ne sporim da ih je više, moje laičko mišljenje je da to više veze ima sa virusom nego sa vaccinama. Znači vi uzimate pogrešan postulat po meni, ti kažeš zašto nisu padali ovako masovno pre nego tek nakon VAKCINACIJE, ja bi tu reč zamenio rečju KORONKA.
Па постојала је та корона и 2020. али ајде контам рећи ћеш нешто типа мутирала у зајебанији сој касније.
Jbt kako možeš da tretiraš vacu kao svetu vodicu.
Nije ti palo na pamet da osim delova virusa unutra ima još kojekakvih drugih govana.
Na kraju krajeva x ljudi su i svedočili o problemima.
I sada ti trsiš logiku. Aj ne kenjaj.
Pa realno, te neke priče, virus bio među nama, trebalo mu malo vremena da se ZAUKĆE. Svakako meni lično više to ima smisla nego zle vaccine koje obaraju fudbalere. Što onda više njih ne popada? Mora da je veliki procenat svetskih fudbalera primio iglu. Ili možda bil gejc mrzi samo neke od njih.
jbt pre x dana pricam sa likom kaze primio modernu tri dana zakuco u krevet, pre x dana caletov ortak primio 3 fajzerice nakon 10 dana stalo srce, vaspitacica vakcinisna 7 dana posle umrla, neka rodjaka primila fajzericu vec 2meseca ima aritmije jos par slucajeva sam cuo to je ono na prvu sto imam neposredan info. Bez da se trudim da saznam.
Mozda sportisti nisu padali kao muve 2020-te jer
Pazi sad
Ceo sve svet je bio u karantinu nisu ni igrali bukv evropsko pomereno za 2021 loooool
Mozda su umirali kao muve kuci dok su rostiljali u dvoristu nikad necemo saznati
Ako vakcina nije stetna reci ti meni zasto 2020-te nije bila 2021 sah mat
Postoji neka veza između vakcine i ovih kolabiranja fudbalera, ne bih to prepisao koincidenciji ali sačekat ćemo neku, makar bitchute, analizu
hahahhahah to skauzer, antivaxeri BTFO with facts and logic. Inače ne znam kako uopšte razdvajate prethodne tri godine, meni to sve izmešano u nekakav retardirani amalgam jedne poduže godine, zato u trenutku nisam ni mogao da se setim šta je tačno bilo 2020.
pojavi se nolo bez maske
šmo: širi virus kriv je neodgovorno ponasanje
fudbaler vakcinisan padne od srčanih problema:
šmo: sigurno je od virusa
Kako virus ako je vakcinisan?
Pa zato sto je toliko glupo da normalnom coveku treba da dodje sebi
Ne pricamo sad o noletu ne menjaj temu sad kad si ispao glup