Verujte da nam je svima u interesu da ja predviđam obaveznu bocku u Srbiji to je trenutno ono jedino što nas drži izvan tih granica i to by the skin of its teeth što kažu Šveđani
To je neki moj estimejt ne mora da bude ni blizu tog broja, nego jednom sam ranije rekao da imamo cirka 100 dana do obavezne vakcinacije pa reko da nastavim u tom duhu
Иначе исто капирам да нема шансе за обавезну ваццинацију у Србији, нису смели ни локдаун да нам уведу кад је цео свет био под истим. А евидентно је већина становништва против вакцине + има све више вакцинисаних са две дозе којима не пада на памет да настављају. Такав потез би био самоубиство Вучићу и СНСу
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Verujte da nam je svima u interesu da ja predviđam obaveznu bocku u Srbiji to je trenutno ono jedino što nas drži izvan tih granica i to by the skin of its teeth što kažu Šveđani
Protiv Šrodingera se borim za Srbe majku mu švecku
Nemas ti veze sa srodingerom, on je simultano i u pravu i u krivu, ti vecito promasujes
Bio sam u pravu za brda stvari ali smo svi tiho zaboravili na njih jer nisu bile toliko ekstravagantne, pa ipak
Bolje da ja projektujem obaveznu vakcinaciju nego ti pretrpana groblja
a na osnovu cega projektujes da ce biti obavezne vaccinacije u srbiji i to za 50 dana
msm sta se to desava za 50 dana? kolko znam do izbora ima malo vise od toga
To je neki moj estimejt ne mora da bude ni blizu tog broja, nego jednom sam ranije rekao da imamo cirka 100 dana do obavezne vakcinacije pa reko da nastavim u tom duhu
Obavezna vakcinacija nam je doduše neminovna pa bila ona za 50 ili 5000000000 dana
dobro, al na cemu je baziran estimejt, iz kurca si ga izvuko znaci?
Da
Onda je to tako, moze lock
Treba ispratiti austriju, planiraju obaveznu vakcinaciju u martu
alo bre
Uznemirili se duhovi hotulski
Ova ko Njegoševa, urezati je na pčelo svakom avaksu
Расту тензије, ово треба решити једним квизом
Иначе исто капирам да нема шансе за обавезну ваццинацију у Србији, нису смели ни локдаун да нам уведу кад је цео свет био под истим. А евидентно је већина становништва против вакцине + има све више вакцинисаних са две дозе којима не пада на памет да настављају. Такав потез би био самоубиство Вучићу и СНСу
Da jbt stalo vakcinisanje trecom dozom. Deo hotula se dehotulizovao. Da su znali ne bi ni prve dve.
Vrh mi ovo sto je neko rekao da je prelezao omikron a da nije ni isao kod lekara.
Milan tarot confirmed
Ne brini sevast nema lock za ovu temu jer i poslije pandemije, borba protiv hotuličanstva se nastavlja