Vaccina

1. Verujte da nam je svima u interesu da ja predviđam obaveznu bocku u Srbiji to je trenutno ono jedino što nas drži izvan tih granica i to by the skin of its teeth što kažu Šveđani

2. Protiv Šrodingera se borim za Srbe majku mu švecku

3. Nemas ti veze sa srodingerom, on je simultano i u pravu i u krivu, ti vecito promasujes

4. Bio sam u pravu za brda stvari ali smo svi tiho zaboravili na njih jer nisu bile toliko ekstravagantne, pa ipak

5. Bolje da ja projektujem obaveznu vakcinaciju nego ti pretrpana groblja

6. a na osnovu cega projektujes da ce biti obavezne vaccinacije u srbiji i to za 50 dana

msm sta se to desava za 50 dana? kolko znam do izbora ima malo vise od toga

7. To je neki moj estimejt ne mora da bude ni blizu tog broja, nego jednom sam ranije rekao da imamo cirka 100 dana do obavezne vakcinacije pa reko da nastavim u tom duhu

8. Obavezna vakcinacija nam je doduše neminovna pa bila ona za 50 ili 5000000000 dana

9. dobro, al na cemu je baziran estimejt, iz kurca si ga izvuko znaci?

10. Onda je to tako, moze lock

11. Treba ispratiti austriju, planiraju obaveznu vakcinaciju u martu

12. Onda je to tako, moze lock

alo bre

13. Uznemirili se duhovi hotulski

14. ...i vasim izvorima iz supka interneta.

Ova ko Njegoševa, urezati je na pčelo svakom avaksu

15. on je simultano i u pravu i u krivu, ti vecito promasujes

Bolje da ja projektujem obaveznu vakcinaciju nego ti pretrpana groblja

Расту тензије, ово треба решити једним квизом

16. Иначе исто капирам да нема шансе за обавезну ваццинацију у Србији, нису смели ни локдаун да нам уведу кад је цео свет био под истим. А евидентно је већина становништва против вакцине + има све више вакцинисаних са две дозе којима не пада на памет да настављају. Такав потез би био самоубиство Вучићу и СНСу

17. Da jbt stalo vakcinisanje trecom dozom. Deo hotula se dehotulizovao. Da su znali ne bi ni prve dve.

18. Vrh mi ovo sto je neko rekao da je prelezao omikron a da nije ni isao kod lekara.

Milan tarot confirmed

19. Ne brini sevast nema lock za ovu temu jer i poslije pandemije, borba protiv hotuličanstva se nastavlja

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.