plus, ako vam je do borbe protiv fasizma, imate diskriminaciju cigana sasvim sigurno u mestu gde zivite, a kovid mere (gotovo da) nemate, ali da, jebe vam se zivo jer vas to ne izbacuje iz komforne zone, a mozda ste i saglasni, jer ipak su to cigani jbg
Sevastokrator_95
plus, ako vam je do borbe protiv fasizma, imate diskriminaciju cigana sasvim sigurno u mestu gde zivite
Imamo diskriminaciju cigana, ali nad normalnim ljudima da. Celo detinjstvo sam morao da idem dužim putanjama da obikaljam mesta gde su cigani pravili sačekuše deci na putu do i od škole da im ukradu pare. Cigani ti dosta velikom većinom ne žele ništa dobro, koilko god tebi bio do jaja dušebrižnički nagon da im sa bezbedne udaljenosti braniš čast. I ne napadaj me odmah da sam rasista, da sam to ili nešto slično doživljavao od pripadnika bilo koje druge nacionalnosti ili rase mrzeo bih i njih podjednako.
Dobro brate hiperbolises i ti, kakav kratki postupak.
Takve lekari su i najopasniji i recimo da su kandidati za oduzimanje licence.
Roditelji su glupi samo, jedem govna ja sad kao nesto bi im radio. Uzeo bi im internet i dao normalnog doktora
imate diskriminaciju cigana sasvim sigurno u mestu gde zivite
Da, lol, diskriminacija kao sa crncima u Americi, opljackas 8 radnji i izbodes 3 covjeka i policija te uhapsi - OPRESIJA!
Drugo je sto obicni ljudi imaju predrasude o ciganima, sto je opet, kao i sa crncima, najvecim dijelom zbog cinjenice da se vecina objektivno ponasa kao da je juce sisla sa drveta, i to je problem koji se dosta teze rijesava, i na vise nivoa.
Ali da ima neka sistemska diskriminacija cigana - nema, nalaze poslove, glasaju, mogu se i politikom baviti. Sto ne znaci opet da im je idealno, zbog prethodno pomenutog faktora i predrasuda, ali je znacajna razlika.
Исто сам као клинац прошао као и Шмокља, стандардне сачекуше и ка школи и после школе, туче мог друштва с њиховим(њих увек више). Али их не мрзим нити подржавам дискриминацију.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
plus, ako vam je do borbe protiv fasizma, imate diskriminaciju cigana sasvim sigurno u mestu gde zivite, a kovid mere (gotovo da) nemate, ali da, jebe vam se zivo jer vas to ne izbacuje iz komforne zone, a mozda ste i saglasni, jer ipak su to cigani jbg
Немам ништа против ганција докле год су нормални, легитимни и легални становници.
Одлично, јави ако свратиш обавезно, волим и ја до Крушке.
izgleda da se i ovaj kviz slicno zavrsio
U poredjenju nazzi fazizam i vazzi fazisam mozemo se sloziti da je vazzi na nizem levelu.
Ne moramo se iscudjavati ako ih neko uporedi samo jer imaju iste elemente.
Sevaste bro pls ne spominji više zonu komfora licemerno je jaaako
plus, ako vam je do borbe protiv fasizma, imate diskriminaciju cigana sasvim sigurno u mestu gde zivite
Imamo diskriminaciju cigana, ali nad normalnim ljudima da. Celo detinjstvo sam morao da idem dužim putanjama da obikaljam mesta gde su cigani pravili sačekuše deci na putu do i od škole da im ukradu pare. Cigani ti dosta velikom većinom ne žele ništa dobro, koilko god tebi bio do jaja dušebrižnički nagon da im sa bezbedne udaljenosti braniš čast. I ne napadaj me odmah da sam rasista, da sam to ili nešto slično doživljavao od pripadnika bilo koje druge nacionalnosti ili rase mrzeo bih i njih podjednako.
Jbt ovi debili su utripovali da su zajebani i buntovnici jer nisu primili vakcinu???Trodupli LOL
Takva prica ne bi ni kod najgoreg dorka mogla da prodje,ali eto nek jedni druge ubedjuju da je tako.
Da jbt ko klinci smo bas imali strah od cigusa.
Jbt kad ti izviri iza coska svi se razlete.
Secam se slucajno sam znao jednog, zvali ga beli, jako dobrocudan al stariji od nas 5-6 god, licio na onog a vi kako te.
I prilazi beli ovi moji se skenjali, ja reko de si beli kae on poz cara sta se radi. Ovi moji u neverici bili looooool
True konfirmd
Dobro brate hiperbolises i ti, kakav kratki postupak.
Takve lekari su i najopasniji i recimo da su kandidati za oduzimanje licence.
Roditelji su glupi samo, jedem govna ja sad kao nesto bi im radio. Uzeo bi im internet i dao normalnog doktora
Nisu buntovnici hotule nego jevreji u praskozorju nacizma.
Da, lol, diskriminacija kao sa crncima u Americi, opljackas 8 radnji i izbodes 3 covjeka i policija te uhapsi - OPRESIJA!
Drugo je sto obicni ljudi imaju predrasude o ciganima, sto je opet, kao i sa crncima, najvecim dijelom zbog cinjenice da se vecina objektivno ponasa kao da je juce sisla sa drveta, i to je problem koji se dosta teze rijesava, i na vise nivoa.
Ali da ima neka sistemska diskriminacija cigana - nema, nalaze poslove, glasaju, mogu se i politikom baviti. Sto ne znaci opet da im je idealno, zbog prethodno pomenutog faktora i predrasuda, ali je znacajna razlika.
Jer nemaju izbora
To ti je to celte. Indoktriniran si jer imas svoj pojam o normalnom i nenormalnom dr koji uopste ne mora biti tacan.
Vrv ih je jos puno vise njih protiv mmr ali cuvaju posao, zasto da talasaju.
Dvoje su se tako smuvali
Исто сам као клинац прошао као и Шмокља, стандардне сачекуше и ка школи и после школе, туче мог друштва с њиховим(њих увек више). Али их не мрзим нити подржавам дискриминацију.
hotul
hitul
hitlol
hitlel
HITLER
Ave hotule looooool
Australija preozbiljna država, treba tako i ovde.
Znam gomilu vakcinisane dece, ni jedno nije imalo problema nakon mmr.
Znam jedno dete trve antivaksera, dobilo male boginje, ostalo sa poremecajem razvoja.
Ako cemo narodske price poznajem ovog on onakav.
Pricali ljudi koji se razumeju