Vaccina

1. Tako je. Taman prilika te iznapusavam kurcem sve vreme sto sam te kuliro.

Sad sam ok

2. Caro, bukvalno si postao nedojebana ostrokondja od 45 godina.

3. ali decko bukvalno pise gluposti 2 godine, nikakvog smisla nema, i prelako mu se prelazi preko toga

Da pise jos 18 god ne moze dostici koliko si ti ispisao samo za koronu, pa ti se preslo jos lakse

4. Ja sam pisao iskustva iz prve ruke. Covek pise sa 4chana il odakle.

5. trifors je skroz ok, a i realno dosta sam i naucio od njega, dosta vise nego od vecine ovde, da se ne lazemo. ne bi bilo ovde zanimljivo bez njega kao i vecine ostalih, osim par vas, koji znate koji ste.

6. Ja sam pisao iskustva iz prve ruke. Covek pise sa 4chana il odakle.

Lol, pa tim gore, on je bar po koju stvarcicu i pogodio tu i tamo, npr za kovid pasose mi se cini da je on prvi spomenuo na Vukajliji

7. ne bi bilo ovde zanimljivo bez njega

Za ovo me podsjeti, moram odati priznanje Cari, cini mi se da je sam dosta reanimirao forum, nebitno koga trigeruje koga ne, ali mu svi odgovaraju i diskutuju, nesto se desava, nekako mi forum djeluje zivlji od kako on pise

8. Mislim zivlji za poslednjih par god, ne sad u nekoj ozbiljnoj mjeri

9. Caro, bukvalno si postao nedojebana ostrokondja od 45 godina.

U pravu si.
    Pocinjem lagano da dokurcujem sebi ovde jer sam se opet navukao jbg. Ono rifres ko sta reko jedi govna.

Nevezano za skauzera.

10. I vec sam pokupio premnogo nebitnih info, nisam u fazi da vas sanjam jbg al uskoro bi moglo se desi

11. Jbg, svi jedu govna likiuju sviraju kurcu. Dobro je da ima tog vejva pa se vrati u normalu. Svi kenjaju sve znaju, radi i sujeta, prepucavanje, medjusobno drkanje kurca itd. Ima svega.

Za pojedince je to bezveze. Za forum je odlicno.

12. Samo navratio kratko da popisam Caru po glavi

13. Ovo sto kaze mujica.

2011>2010>2014>2021/2022

Sad mi je forum u malom od 2011.

14. trifors je skroz ok, a i realno dosta sam i naucio od njega

istina, ja sam ga uredno uvek pitao za source info jer mi je zanimljivo, pogledao sam sve bitchute videos, one linkove za hicu, al danas me napusi sto sam ga pitao jel oce opkladu i dalje, bukv sam se setio posle 10 dana

Kraj janura pocetak feb neka depra i neuroza sig

15. Celt prebacio na dark sajd kad je poco kenja po maskama, merama, nemogucnosti putovanja...

A uradio si sve kako treba. Nije fer.

Ne mislim na tebe bukv al taj rad.

16. na maske sam kenjo od pocetka, kad sam stavio prvu masku i ukapirao da imam siru glavu od proseka i da svaka jebena maska koju kupim mi se usece u usi.

odnosno kad sam morao da stavim duze od 10ak min. na pocetku sam kao aj, pandemija kurac palac, al za to sam se brzo predomislio.

poserem se na to.

al bar, ni jedan jedini put, nisam kenjo kako mi sprecava dotok kiseonika, cini bolesnijim, i ostala sranja sto se forsiraju. bole me usi i nepotrebna je.

17. interesting fact: u srbiji ima da se kupe one u kesici 10 komada ili kako one me ne jebu toliko ko ove svajcarske koje su mislim pravljene za elfove.

to su te srpske glooooove

18. Znaci tebe maska jebe zbog estetskih razloga a ne funkcionalnih.

Level closer to hotul jbt

19. kakvi estetski jebala te estetika, boli me kurac kako izgledam, bole me usi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.