Vaccina

1. Toliko su se iznapadali na ejdovu usnu duplju da se i smoklja osilio jbt

Tolike ste picke, to radite vi

2. Pa vidimo da si rastrojen kad ga ejdus siše, nismo ni mi baš tolka govna. A i ne javlja se da se naslađuje što je umro neko ko primio vaccinu ili okači neki naučni link kojim dokazuje da vaccine ubijaju, kad god to uradi može da se napuši, valja se tako.

3. Ajde djembeli ne sviraj kurcu.

Identifikujes se sa preostalih 10 dodje mi da te zagrlim ko brata posebno kada pisnes po sebi.

4. To cipovi iz nas pricaju, izvini cara brt

5. Ne treba nam ovaj raskol medju 12 ljudi na sajtu..

6. ejdus je besmislena pojava sa besmislenim postovima i jedino sto je jos besmislenije je da mu neko daje neki smisao, poput tebe

istrolovan si caro, ejdus te istrolo, nisi ni svestan svoje trolololivosti

7. Ja istrolovan vi se davite u kurcu napusavanja trola.

Da bas.

8. ovoliko si zapenio za duplim nalogom, za koji bar jedno 50% nas ovde znamo i ciji je, i naravno drkamo ga za to, a ti jok, ne odustajes, sedlas konja i udri na vodenice

jel samo ti ne vidis koliko si glup ovde?

ostali?

9. Jer ima neka problena?

10. Pa dobro celte prosvetli brata nije problem budem glup.

Stadijum prosvetljenosti:11 clanova zna ciji dupli cara ne zna

Bukv treba da me bude blam i u rl

11. Dajte mi valjan razlog napusim ejda pls

12. necu brate neka kaze sam ako oce, do tad moze samo blagi napus kurcem ili ignorisanje kad kaci prvi link sto izadje na butchutu kad ukuca vakcina u search, koji ni sam ne pogleda a ovde kaci da mi kao gledamo

13. Sviras kurcu bukvalno.
    Pricas o trolu kao o dealu a nemas muda izbacis info. Svi znaju al nece niko kaze da vazi svi pametnice

I nije moj trip dal je dupli nego je trip pizdarsko ponasanje i odobravanje.

Ako je trol svaka cast, ako je true jos je veci win nad nubinama

14. Ejd mega trol caru bol k za njegove postove, celt zap hotuli znaju ciji dupli skvice ko ciga na 20 dinara jer je trol.

Okeeeeej

15. Jbt izgurali ste dupli nalog na level da ga napusavate svako malo iako znate ciji je dupli, da ne cita ni svoje linkove, iako se ne prima na provokacije i dalje se primate ko svinje.

Sami sebi dozvoljavate budete istrolovani i to kompenzujete blagim napusem kurca i to je forma pobede.

Koji je vama kurac jbt. Bolest preostalih 9

16. Kolko prso lik jbt LOL

17. Caro brt namestas se da budes ejdus posle ejdusa

18. Je li iko proverio Caru jutros, je li dobro. Bas lep tantrum imao sinoc.

19. Popio. Svaki petak izuzetak.

20. Drugari, nemojte da se svadjate, svi smo mi braca po Hristu.

Osim kosovca, on nek pusi kurac.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.