Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A be mujice
Pa što se ne kontrolira, majmun
Dao sam krv na analizu opet. Dao pre 10 dana, ispalo da sam preležao koronu a da nisam znao, to sam pisao.
I pre 10 dana mi bili loši rezultati ali sam pio i jeo svašta pre davanja krvi.
Juče sam ispoštovao sve, i još gori mi rezultati. Svi parametri poludeli, ne za mnogo, al definitivno me nešto izjeda.
A uvek sam imao perfektnu krvnu sliku, čak i kad sam davao krv a imao neki grip ili slično.
Tako da cara može da poduva jednu masnu kurčinu i da ne jede govna više.
Zna se vrlo dobro ko je čiji dupli. Toliko.
Uskoro posteri…
Ejdus baca bitchute postove:
Znaju da je dupli i trol, da ne čita svoje postove - NAPUSI SE EVDOVSE
Ne znaju da je dupli i troluje: NO REACTION
slusaj ovog tilmoa, kakve ja veze imam sa tvojom krvnom slikom looool
jas ti samo rekao ako ti lekar ne savetuje primis bustera da moras promenis lekara jbt
Šta tilmo sad kapiras? El od alkohola, korone ili vakcine?
-da ne bude sam picka mos poslati sliku rez na pvt imam ko profi da protumaci ako nemas koga ili treba drugo misljenje
Eo ga! https://rs.n1info.com/svet/gejts-smanjen-rizik-od-kovida-ali-sledi-nova-pandemija/
saće gejc da aktivira windows update u čipovima.
Jbt kako gejc zna sta ce se desi?
Vrv pretpostavlja na osnovu ranijih iskustava pa ima odredjeni prediksn za budica vremena.
Ok, nije problem, sig ce biti laksa prica nego za korona pandemiju. Sad imamo dresirane hotulove
sta prica ustvari gejc, u tekstu ne pise nista, pise gejc reko bice jos pandemija, nema konkteksta, niceg?
Pa prica sta ce biti. To je dovoljno.
Detalje ce objaviti blagobremeno ali ovo sto je rekao mozemo biti sigurni.
Zanimljivo je kako se takve vesti prenose i zasto.
Zasto je za n1 relevantan gejc i szo lobi ali nije recimo nestor.
Avg noob antivucicevac je iz ovog gejcovog naucio nesto pametno.
ama jel si video video u tekstu ili ne?
Pusteno je ono sto treba.
Priprema stanja svesti za buduce dogadjaje.
Nemo Bile, Zapata tek što izašo iz red zone.
Nisam gledao video neam energiju gldam taj narativ. Kontekst je jasan
ok jasno, znaci jedina poenta je bil reko nesto, nije bitno sta, jebem ga u usta skrbava
To su probni baloni Celtaro, nauči šta su probni baloni.
Ne, nego komentar na vest koja je prenela sustinu koja glasi korona bye bye nove pandemije here we go