Vaccina

1. Odakle beše ta bobica sećanja?

2. #zastitimodingospove

3. Kako ne kapiraš da nije važno dal je A ili B, bata caro, poenta je da je o kovidu jebenom, a ta tema je iscedjena ko kurac kirana lija od strane alekse tomas. A ejd dobija epitet kovid mima, jednodimenzionalnog lika. A siguran sam da tu ima još nečeg, bottom line, moramo da ga teramo da se izjašnjava i o drugim stvarima

4. Bravo Alexa Tomas odlična, member her?

5. Member Abella Anderson, yeah I member!

6. Dingospov ima sig sta da kaze i na druge teme.

Redak oblik trola kojeg se troluje napusavanjem. Obrnuta igrica.

7. Ja sam tu samo da napušim kurcem ejdusa. I možda lamentiram nad činjenicom da se probudio #gazda, dinosaur na sajtu, i napušio caru nakon nekoliko postova.

I da vam poželim ugodnu nedelju, naravno.

8. Ejde ostajes sam.

Too much supa hotul fires

9. Meni je samo žao ljudi poput Celta koji je je odbio da pogleda podatke iz Fajzerovih dokumenata - zbog onog klipa sa "automatskim glasom". Iako su svi ti podaci dostupni a video samo objašnjava to i spaja u jednu celinu, navodeći reference iz Fajzerovih dokumenata.
    Da je pogledao, imao bi znatno drugačije razumevanje efikasnosti/neefikasnosti samih vakcina i rezultate testiranja.
    Ali njemu je lakše da, svaki put kada se pomeri granica i nešto što je bilo teorija zavere postane stvarnost, otvori neki rojters članak i nađe objašnjenje za svoje sumnje. Jer ipak je on čovek od razuma.
    I tako je bilo za 3 doze vakcine, pa onda kada se ispostavilo da sadržaj MRNK vakcina zaista ulazi u nukleus ćelije i menja sam DNK. Tada je Celt rekao, pa dobro sve menja DNK. I na tome se završilo njegovo zapažanje. Nema veze što je nešto potpuno deseto prvobitno bilo rečeno za te vakcine.
    Razumem da ovo kaže neka neobrazovana osoba, ali intelektualac - to mi je zaista neshvatljivo.

Ova ostala ekipa kameni, doktor, scouser, šmokljan razumeju sve to ali im je zabavno da me zezaju ovde. Ne zameram im. Ljudi poput njih znaju dobro da zaštite sebe i osim vakcina pretražuju i vitamine i neke druge alternativne načine lečenja.

I da dodam, razumeo bih ovo ponašanje da je pandemija krenula pre nedelju dana ili vakcine ali posle više od 2 godine terati sve na isto pored svega što nije bilo u redu je blago rečeno čudno.
    Eto, toliko.
    Nadam se da vas nisam udavio gospodo.

10. Ma pusti ti to, bata ejd, nego jebes li sto? Jel volis onako da ljulja il suvopicasto?

11. Veliki dingospov u svom stilu, dosledan pred sivim hotulima carskim.

Izgreban, krvav, napusavan, sam na vrhu stene pred naletom nocobdija sivih stoji neokaljan, stoji slobodan.

STOJI DINGOSPOV

12. Ova ostala ekipa kameni, doktor, scouser, šmokljan razumeju sve to ali im je zabavno da me zezaju ovde

u je jako zezanje napisem glupost vojvojda od bitchute

for the record, ni jedan jedini put ti nisam napisao da ga duvas i slicno ipak imam postovanje prema starijima

13. Meni je samo žao ljudi poput Celta koji je je odbio da pogleda podatke iz Fajzerovih dokumenata - zbog onog klipa sa "automatskim glasom". Iako su svi ti podaci dostupni a video samo objašnjava to i spaja u jednu celinu, navodeći reference iz Fajzerovih dokumenata.
    Da je pogledao, imao bi znatno drugačije razumevanje efikasnosti/neefikasnosti samih vakcina i rezultate testiranja.
    Ali njemu je lakše da, svaki put kada se pomeri granica i nešto što je bilo teorija zavere postane stvarnost, otvori neki rojters članak i nađe objašnjenje za svoje sumnje. Jer ipak je on čovek od razuma.
    I tako je bilo za 3 doze vakcine, pa onda kada se ispostavilo da sadržaj MRNK vakcina zaista ulazi u nukleus ćelije i menja sam DNK. Tada je Celt rekao, pa dobro sve menja DNK. I na tome se završilo njegovo zapažanje. Nema veze što je nešto potpuno deseto prvobitno bilo rečeno za te vakcine.
    Razumem da ovo kaže neka neobrazovana osoba, ali intelektualac - to mi je zaista neshvatljivo.

Ova ostala ekipa kameni, doktor, scouser, šmokljan razumeju sve to ali im je zabavno da me zezaju ovde. Ne zameram im. Ljudi poput njih znaju dobro da zaštite sebe i osim vakcina pretražuju i vitamine i neke druge alternativne načine lečenja.

I da dodam, razumeo bih ovo ponašanje da je pandemija krenula pre nedelju dana ili vakcine ali posle više od 2 godine terati sve na isto pored svega što nije bilo u redu je blago rečeno čudno.
    Eto, toliko.
    Nadam se da vas nisam udavio gospodo.

udavis se na kurcu mome dingospove

14. Razumem da ovo kaže neka neobrazovana osoba, ali intelektualac - to mi je zaista neshvatljivo.

Nema budale dok ckole ne zavrsi

https://fb.watch/bhSCTwrjsi/

looooooool

15. cara preso krug iz mima u nekog sa kojim aj kao mozes da razgovaras opet u mim

16. mozemo razgovarati.

ali prvo supa hotul fire, neđelja je

17. Member Trump, member Qanon? Yeah, I member!

18. Tolko su sintetičke halucinogene supstance spržile mozak da kačiš to na temu o vakcinama?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.