U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vec sam reko ejd nebitan, vrv dupli. Moguc i trol nisam pratio ranije al na vacc temi lozi one koji ga i napusavaju, troluje njih koji ga napusavaju a razumeju da je trol, besmisao.
Ja uzimam 1% onog da mozda nije trol nego je neki cica koji dolazi na sajt, nije da nije toga bilo.
Mozda je samo boring dosadan oce ima pristup ovde itd. Gen za ovu temu sam siguran nije trol
Šta pričaš bre, boli me kurac šta si reko i šta je tebi nebitno, boli me kurac šta si pratio, ako mi se napušava neko ima da napušavam, kraj priče. Dušebrižnici slobodno nek se žale ako im smeta, samo nemoj da glumiš tu neku uzvišenu dobročiniteljsku silu koja brani jadne nemoćne dobroćudne čičice koji su zalutali na sajt.
Zato i sam i poentiro da si ckapi tako sto glumatas mekanog medu ok ortaka na saljivom sajtu a sustinski si noob zombocit lolo
Ma znaš šta? Idi u peršun
E kad mi tako kazes dodje mi da ti platim fantu.
Bukv da si sad ovde negde uzeo bi ti dve fante i pljeku, spikovanu veliku looooool
Pusi ga ejduse
I pre 10 dana mi bili loši rezultati ali sam pio i jeo svašta pre davanja krvi.
Juče sam ispoštovao sve, i još gori mi rezultati. Svi parametri poludeli, ne za mnogo, al definitivno me nešto izjeda.
A uvek sam imao perfektnu krvnu sliku, čak i kad sam davao krv a imao neki grip ili slično.
Tako da cara može da poduva jednu masnu kurčinu i da ne jede govna više.
Imam mnogo poznanika koji su u vrlom kratkom vremenu (razmak 20 dana) zapatili koronu dva puta i to sa simptomima. I svi su bili vakcinisani.
Trebalo bi da znaš da je definicija vakcine promenjena i da više ne sprečava zarazu tj. ne stvara imuni odgovor.
Oni tvrde da sprečava teže slučajeve ali ako ti infekcija uđe u telo i ostavi trajne posledice - onda to i nije baš neka zaštita.
Zamisli dobiješ vakcinu protiv nekog drugog virusa, zapatiš ga, dobiješ simptome i ostavi ti posledice na telu a nauka ti kaže - jbg bar nisi umro. Mislim, to je odlično ali je ovo sa vakcinama danas presedan u medicinskoj nauci.
Pozdrav gospodine cica. Da li ste isli do pijace, dali deci bonu, kako staka?
Vojvoda Bitchutski Ejdus Predrag
Jebote Caro kapiraš da niko ne ulaže tolko predumišljaja u napušavanje Ejdusa, jednostavno ljudi smisle vickast način da ga napuše, nasmeješ se i ideš dalje.
Jaka stvar jebote.
Šta tebe boli patka što ga napušavamo i ako nam je smešno i interesantno. OK misliš da je debilno, zabole me kurac. Ne možež ništa da uradiš po tom pitanju, ne možeš da sprečiš.
No one cares
#zastitimodingospovahotulistop
Ok, brani ga i sikći, al makar piši normalno i ne krevelji se jebote, neugodno je: DINGOVSPOVS EUDOUS HOTULIJANS FACT... To više nije ni iNtErSleNg, ovo je klasično privlačenje pažnje trogodišnjaka, koji ume da priča, ali eto, oće da turira matorce pa priča gu gu ga ga gi, pa mu kažu, kao ja sad tebi "ajde, matija, ne glupiraj se"
Ako napusavate ejda bez razloga a svi znamo da on ne reaguje na uvrede mozemo pretpostaviti da kao ljucko bice negde mora da se ispolji.
To mozda znaci mrva manje u dzepu gladan golub vise
#ejd, mrve, golubovi
Svestan si da je alternativa napušavanju ejda, kompletno kuliranje ejda, a ide ka tome, jer postaje dosadan i repetitivan? Ovako ipak izazovemo neku reakciju pa osim bitchute postova gde vakcine u sebi sadrže senf, dobijemo i neki jutjub link sa scenom ejdusa u nekom filmu, poenta: dešava se nešto.
Jas razumeo da ejd izaziva reakciju. Ejd je trol on radi to.
Msm kakva je reakcija ejd napusi se kurca na sajtu se nesto desava.
Znaci vi u stvari trolujete ejda napusavanjem a on se prima pa kaci bitchute
Jbt sve se obrnulo.
I dalje umire 60 ljudi dnevno a vlada neka čudna opuštencija - laganica soj, kraj pandemije i slično. Kada je umiralo 50% manje ljudi bili su zatvarani kafići i radnje koji su radili do 17h ili 20h.
Možda je zbog tog laganica soja ali opet mnogo ljudi umire da dobije taj epitet. Mada ja nisam stručnjak, oni znaju najbolje.
Strucnjak si za blajv, bar nesto
Pa izazivao je reakciju, više ne izaziva jer nije naučio nove trikove. A mi se trudimo da iscedimo još malo zabave iz njega, zar je važno ko koga troluje, u petlji smo, druže, kokoška i jaje fazon.
Cara je ljubomoran, hoce da njega napusavamo kurcem, dok je stratimir bio tu sve je bilo ok, sad kad je stratimir banovan, caru shvatamo ozbiljno, a napusavamo ejdusa.
I sad ovaj ejdov post je trol ili true?
A: ejd napusi se kurca, znamo da trolujes
B: ejd napisao boring true post, no comento