Vaccina

1. Sutnucu vas obojicu u picku

2. kako kad samo jedno od njih ima pičku?

3. a po Zapu, drugo ima slamčicu za bući-bući sok

4. Ma jeste bre bar što se tiče neke histerije, novinari govna pokušavaju da izmuzu još malo panikice.
    A mislim ostaće virus ko i gomila drugih koji nas more samo nemaju medisku podršku.

5. Ima ovde pivnica gde se jednom nedeljno organizuje kviz, kontam da je za Melkija takvo neko mesto kriptonit.

6. Ovo je trebalo na džepnu psihologiju da ide

7. Ma jeste bre bar što se tiče neke histerije, novinari govna pokušavaju da izmuzu još malo panikice

Bukv nemoš paničiti na jedno te isto u krug. Moraju ovce resetuju mozgiće da ne pregore. Znači prema agendi za par god opet pandemija sve već rečeno.

Suštinski i korona bila najavljena samo koga boleo kurac.

8. Nema ko da vidi. To jest ima, ali je istina isuviše bolna pa je bolje pretvarati se da je nešto drugo istina - čak iako nema rezona.

9. Sad je rezon: prevazidjena tema ko jos prica o vakcini bukv demode a u sust pojeli govno i sad kao ukusno je bilo

taj princip

10. bukv fazon kosovac e tebra sta vakcine sta smaras o tome niko ne vise ne prica

sust: aj ne pricamo o tome najeli smo se govana mojne podsecas

11. mada i celt gura tu dzepnu filozofiju

u stvari svi vakcinisani su u fazonu tebra nebitno bilo proslo idemo dalje nista se nije desilo

12. Pa ništa se i nije desilo

13. Pa ništa se i nije desilo

A to što ste se toliko pretvarali zelenima i što vas ovce umalo nisu popasle?

14. A sto si nam nebrojeno puta kurac popusio? To nista? Ejduse?

15. Hahahah. Slatko si me nasmejao mačak. Ali šalu na stranu nemoj da te ponovo nasankaju.

16. Galntni, bukv zadnih par meseci sustina ti je kratko napises debili puste kurca cim neko napise nesto negativno o vakcini.

Bukvalno si ko cirko za ruse u ogledalu. On pejstuje x linkova ti si fazon glupaci debili. Bukv se svrstavas u red hotula doslovno.

17. Nema rasprave s vama debilima, zato vas samo popisam na kratko kad stignem, meni dosta