Vaccina

1. #NIJESEDESILO

Pa boli ga u grudima majmuni probada ga ko iglom boc

2. Zamisli da ozbiljno pročeprkaš po činjenici da si primio tri doze nekog govneta i da ćeš za 5-7 godina možda početi da se kvariš i raspadaš, to je jeziva i nimalo prijatna misao s kojom treba posle živeti svaki dan.

Zli jezici bi ovo nazvali paranojom ili hipohondrijom.

3. ALi bukvalno ste sada avaksi prema pandemiji:

BEBO, VRATI SE

4. realno, bolji period na sajtu.

BEBO VRATI SE

mada iskreno zapova reakcija kao dr i njegva empaija ka nadalu me najviše zastrašuje.
    Smeješ li se i drugim bolesnima na taj način doktore???

5. Zamisli da ozbiljno pročeprkaš po činjenici da si primio tri doze nekog govneta i da ćeš za 5-7 godina možda početi da se kvariš i raspadaš, to je jeziva i nimalo prijatna misao s kojom treba posle živeti svaki dan. Ovako - ko ga jebe, šta je bilo bilo je, sad se tu svejednop ne može ništa, za sad je dobro, ćutim guram dok mogu.

jel ceprkas po tome sta si jeo i pio, koje lekove si uzimao, gde zivis, koje infekcije/zaraze/viruse si imao itd ako za 5-7 godina mozda pocnes da se kvaris i raspadas?

6. Sad će svaka smrt biti od vaccine, od sada do vijeke vjekova. Barem u očima avaksa. Ne od indeks sendviča, pečuraka i vode iz kikinde. Samo vaccina.

7. Po komentima se tacno vidi ko se vakcinisao i sa koliko doza

8. Brt mene bockalo u grudima i pre vakcine jbg

9. pa naravno da odgovaramo, ne verujem da mi je iko ikad ovoliko zeleo da se razbolim od neke zajebane bolesti ko vas dvojica, samo zato jer sam se vakcinisao, kako bi mogli da sebi u glavi budete u pravu. bar ne javno.

10. Ok zap al nadala nije bockalo.
    Celte precenjujes da ti melk zeli zlo.

11. mislim, mozete da pricate ovo ili ono, al provlaci se ta nota kroz vase postove.

tolika opsednutost vakcinom, da ce biti 100% sigurno da sta god nam se desi da smo sami krivi za to.
    samo vi nikad niste krivi niti gresite.

12. Melkor je nevakcinisan 17 puta imao kovid muda su mu prah.

13. Jbt ozivjeli ste hotula s ovom temom

14. ALi bukvalno ste sada avaksi prema pandemiji:

BEBO, VRATI SE

Brt Koreje, Austrija, Kina i još pola Evrope beleže skok nenormalan, kaže štampa.

15. Danas u sloveniji kreno 6i talas

16. ne verujem da mi je iko ikad ovoliko zeleo da se razbolim od neke zajebane bolesti ko vas dvojica

Ne budi memi Celtore.

17. Moramo da zaključimo temu Celtaro, da vidimo kakav je epilog, gde smo se zajebali, šta je moglo, moralo i trebalo itd. Ko je kriv, ko je odgovoran i koliko, da li je nešto moglo drugačije, da li smo mogli da sačuvamo 500.000 života, da ne skrljamo ekonomiju, da li neko mora u zatvor i ostalo. Nemoguće da je umrlo 2-5 miliona ljudi a da u zatvor idu samo avaksi sa fejsbuka za širenje panike.

18. pa cekaj majke mu ga, zakljucili su da su se vakcinisani ljudi manje razboljevali i umirali od virusa dok je bio opasan. imas li ti neke dodatne informacije koje niko nema?

posle kad mutirao u ono sto ce i ostati, proslo.

vise nema smisla drviti o vakcinaciji, i vlade jedu govna trenutno.

sta zakljucujemo, jednodimenzionalno jel dobra vakcina ili ne? nije dobra ako je rizicna kao bolest. dobra je kad je manje rizicna od bolesti. bolest se menjala vremenom jbg, od neceg sto mu je najblazi simptom da izgubis culo mirisa na 3 meseca, a neko i umre do osrednjeg gripa. nije neki efekat (mladjima) kao i vakcina protiv gripa kad je bolest ko grip.

vakcina je jbt, nesto sto ste primili i vi x puta do sad zbog ovog ili onog. sta mi prizeljkujes da me uhvati neka bolestina da kazes eto, to ti zbog vakcine.

19. zakljucili su da su se vakcinisani ljudi manje razboljevali i umirali od virusa dok je bio opasan

Kako se onda danas razboljevaju najviše u zemljama sa ubedljivo najvećom stopom imunizacije? I to nakon 3-4 doze?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.