Vaccina

1. Štokere ta vest je bajata još od 558 strane bro.

2. Mikloš Feher isto, ripčina prve žrtve vaccine, bili su pokusni kunići gejtsu i ostalim iluminatima.

3. Астори и Тиоте исто, сјебала их вакцина и јудеомасони....

4. Pokušali da sjebu i Eriksena sad na evropskom, sipali mu vakcinu u drogu pre utakmice ali spasli ga avaks doktori na stadionu, isisali mu vakcinu iz aorte, zato stali Kjer i Šmajhel i ostali soroševci da zaklone da ne vidi svet.

5. Evo da vas ne zamaram samo činjenice:

1.) Prvi put u istoriji se daje MRNK vakcina kao PREVENTIVA. Postoji MRNK tehnologija koja je i dalje u razvoju i koja se koristi u terapiji teških bolesnika. Ali nisi obavezan da je uzmeš i velika je razlika između terapije kod ljudi koji nemaju šta da izgube i kod onih koji uzimaju nešto novo kao preventivu.

2.) Činjenica je da je ova vakcina eksperimentalna i iz Fajzerovih dokumenata se vidi da nije ispunila parametre da bi dobila pravu dozvolu već samo emergency use.

3.) Činjenica je da se iz Fajzerovih dokumenata vidi da su prvi rezultati bili poražavajući i da ne postoji univerzum u kojem bi ovakvo medicinsko sredstvo dobilo dozvolu - da nije bilo ljudi koji su stali iza same kompanije.

4.) Činjenica je da je ova vakcina zabeležila ubedljivo najveći broj neželjenih reakcija u poređenju sa svim prethodnim vakcinama u proteklih 50 godina.

5.) Samim tim što je eksperimentalna, ne znaju se dugoročna dejstva ove tehnologije - kao i samo vakcine, pošto nisu rađena takva istraživanja.

6.) Činjenica je da je Fajzerova "efikasnost" relativna efikasnost a ne apsolutna. Apsolutna efikasnost iznosi 8%. Ali vam to nisu reklamirali.

Pametnom dosta ja bih rekao.

6. ja san čuo da špricaju deci vakcinke u sokići u onim igraonicama po rođendanima

i šta ćemo sad konstranktno

7. Predugačko Ejduse, niko neće da ti čita to, melkijeve reči ne moje.

8. Извукао се Ериксен, излечили га марихуаном и Ђовак кристалима са босанске пирамиде па сад опет игра.... Је ли случајно Шмајхел ту? Каспер, син Петера, Петер - Петар, Свети Петар, Рим, Ватикан, то је то, докази су ту, само још опскурни YT документарац да се направи....

9. 1.) Prvi put u istoriji se daje MRNK vakcina kao PREVENTIVA. Postoji MRNK tehnologija koja je i dalje u razvoju i koja se koristi u terapiji teških bolesnika. Ali nisi obavezan da je uzmeš i velika je razlika između terapije kod ljudi koji nemaju šta da izgube i kod onih koji uzimaju nešto novo kao preventivu.

Razložićemo to da vam se to polako krčka.

10. Је ли случајно Шмајхел ту? Каспер, син Петера, Петер - Петар, Свети Петар, Рим, Ватикан, то је то, докази су ту, само још опскурни YT документарац да се направи....

Peter Bolesław Schmeichel inače poljskog podrijetla...

https://www.youtube.com/watch?v=SrAI75S36rY

11. А ко је био Пољак? Папа Јован Павле II, Карол Војтила - Карол, каролинзи, то је то....

12. Oh Karol od Neil Sedake. Misterija rešena dečko moj.

13. Neil Sedaka
    na kurcu se bacaka

14. Не свиђа вам се адаптирана изведба у опусу Френкија Велија и 4 Seasons?

15. I skreneš levo kod Albukerkija.

16. Ejd je dobar covjek koji je protiv vaca i on tu zavrava pricu, nema previse palamudjenja o nenapisanim romanima, dupetu, zgibovima, ljubavima... malo mi krivo sto sam ga napusavao, lik na mestu. Ne slazem se s njim, al nije psidza

17. Tačno ću sutra iscimam Mylicu da te nalupa ko staru kantu. Idi spavaj, radiš sutra, treba da se posvetiš ljudima ko čovek a ne da ih otaljavaš.

18. Cemu taj prezir prema nama radnim ljudima melk, uvijek neko bockanje kao “vi radite ja ne moram, vi slusate autoritete ja ne moram, od kuce radim nemam radno vreme sefa kolektiv”

Brt pusti nas molim te da radimo jbg to se od mene ocekuje ako ces mi nadjes posao od nekih 2k eura tom tvojom metodom, odmah napuštam svoj. Ali mojne mi sad neke informaticke poslove od 9 godina iskustva s programskim jezicima, nego te tvoje laganini

19. Razmontirao sam milicu na proste činioce prošli put. Domigoljila je u strahu od kancela, pobegla glavom bez obzira.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.