Prijava

Kaže Jokara preokrenuće kao protiv San Antonia.

Da li znaš da li znaš da li slutiš

Da oće Denver da dobije još jednu, pa da pršti u sedmoj utakmici.

Ladno opet obogaljiše nekog nedužnog crnca, i igrači baksa iz protesta neće da igraju.

Crnac se opirao hapšenju. Eno i LA-Portland odloženo.

Jebeni cigani, ako ti policajac nešto kaže, tako i uradi.

Hah melk je i sjw... Cuj neduznog crnca

Ne stvarno, je l čuo nekad neko za slučaj crnog policajca koji je isprangijao nekog random belca?

Šta je bilo na ovom videu što je laki postavio. Obrisan je.

Pa kako resetaju tog lika vrv

u americi mi panduri mnogo lako vuku pistolje. recimo za ovo ovde jebi ga, krenuo u auto, trojica pandura okolo, mogu da ga napendrece dok pridje, jok ovaj uperio pistolj, cim ovaj pridje autu isprazni ceo pistolj u ledja.

jebem li ga, sve ovo cini da bukvalno sve bude gore. panduri zaustave nekog, posto se cimaju da ce vadi oruzje, odma stavljaj lisice za totalno nebitne prekrsaje. cim krenu negog da makljaju, a zaustavljen na foru, prijavio ga neko da crn, ljudi krenu da se bune odmah cim krene neko da ga hapsi za gluposti, sve povezano da nedeljno po jedan debil ovako napravi sranje, na koju god stranu.

a sugavo je. skoro citam, zena pozvala policiju kad vidla crnca sa zlatnim ritriverom, kaze ukrao kuce, isprebijaju ga, uhapse, dok objasni da njegovo kuce. dok prodje, zena kao "ocigledno je da kuce nije bilo njegovo, njegova vrsta ima samo rotvajlere i statiznam"

znam kakvi su pojedini crnci tamo, al realno, nema niko od nas pojma kolko je gadno tamo da budes crnac sto pokusava da bude posten.
znaci ono sto te nemci/englezi/stavi ksenofoba gledaju sa visine kad cuju da si iz istocne evrope je bukvalno promil onoga sto crnci dozivljavaju u zemlji u kojoj su rodjeni. to je sranje, i za to ih kapiram sto se bune.

jeste, sve se to koristi u politicke svrhe, al da su u pravu da ih sistem tretira sugavo, u pravu su.

brate, koj kurac sa ovim statistikama i korelacijama bez korelacije... evo ti razlog:
https://www.statista.com/graphic/1/270272/percentage-of-us-population-by-ethnicities.jpg

panduri su triger happy tamo, gde nema crnaca pucaju u belce. to ne menja nista cinjenicu ovo sto sam reko da ako pokusavas da budes posten crnac, da te jebu.

Pa upravo i bili su triger hepi ne od skoro već oduvek.Ali mnogo je bolje to iskoristiti kao priču o raasizmu nego o problemu policiske brutalnosti i rasprostanjenosti oružja u americi

ovo sto si okacio samo kaze da ako si crnac otprilike su ti 2x vece sanse da zapucaju panduri u tebe nego ako si belac, sto je otprilike i tako nekako.

Evo ovaj što je krenuo u kola što su ga upucali s ledja pandur jednostavno ne zna šta ima u kolima pošto je imati oružje tamo ko dobar dan.Prirodno je da pandur isprazni šanžer ako postoji realna opasnost da iz kola izvadi mašinku