2020 NBA Bubble (NBA MEHUR)

1. Jebeni vučević je bio najefikasniji igrač serije prve runde o čemu dalje da pričamo

2. Istok trenutno nema ni jednog pravog superstara janis je jednostavno najbolji mladi igrač u moru govana na istoku

nema, al ce seltik da osvoji :)

3. Gura se predosadnim dvokorakom na silu, i onda zakucava. I to radi u reg sezoni kad sve boli kurac za odbranu.

O da dodje plej-of i crnje nigde nema.

4. Tako je i u grčkoj reprezentaciji ispušio kurčinu.

5. 1.2 na kliperse večeras protiv Denvera lol.

Ok Kavaji i ti bekovi, al Jokara će da siluje zubca mlitavom kitom. MPJ ima da izdominira, Plamdog ce da kuca, i Milsap ima da siluje, jedini ce Mareja da zakopaju odbranom.

Denver in fajv.

6. Tako ce i da bude, Marija ce da da dabl penetrejsn, ostali ce da kidaju u high post i pomalo i u reketu, trojka ce slabo da ide, high scoring 120 poena average po ekipi, ali tu igri bolje igraju Klikersi. In five, ali Klitorisi, average score 125 : 110

7. Pustite nešto za Tilmovu napaćenu dušu, ahaaahahaha
    youtube.com/watch?v=O8DHadThdtw

8. sad ti je Cilmo trn u oku sto je dobio tiket, lako se gube te male bombonice nanu li im njinu

9. To je, da kažem, činjenično stanje, evo prilažem i par fotografija kutije lekova da potvrdim tvoje SUMNJE ljudima, pravedno je da ne žive u zabludi, svaka ti čast znam da uvek imaš najčasnije namere, a i lepo se izražavaš, kapiram da sve ribe iz Đutomirovca otpadaju za tobom

10. Neka dobije i sto, boli me kara. Ceo život ti se obijaju o glavicu materijalizam, sebičnost i kompleksi, a ti i dalje ne kapiraš gde ti, da kažem, curi ulje

11. "Klitorisi"... Mjeh mjeh mjeh baž žmežno šinak, izletela mi proteza

12. Pohovani Neraste, dzaba ti tvoje najke i dzordanke, real hoopers be hoopin

13. Imam najbolji leskov prut u moje selo, remember the name

14. Ma odjebi smaraču, idi lezi spavaj sutra treba da sečeš to pruće i pakuješ lagano za zimu, šta god

15. Cekam moj Denver bato, kakvo pruce, podno grejanje mamara

16. Sreća pa je kajzen zbog zapate uveo da nema brisanja postova posle 5min.

17. Jao pusti neka ga, dosta smo ga tovarili

18. Ubise nam Jokaru i Nagetse. Ali imaju jos 24 minuta da preokrenu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.