Ok Kavaji i ti bekovi, al Jokara će da siluje zubca mlitavom kitom. MPJ ima da izdominira, Plamdog ce da kuca, i Milsap ima da siluje, jedini ce Mareja da zakopaju odbranom.
Tako ce i da bude, Marija ce da da dabl penetrejsn, ostali ce da kidaju u high post i pomalo i u reketu, trojka ce slabo da ide, high scoring 120 poena average po ekipi, ali tu igri bolje igraju Klikersi. In five, ali Klitorisi, average score 125 : 110
To je, da kažem, činjenično stanje, evo prilažem i par fotografija kutije lekova da potvrdim tvoje SUMNJE ljudima, pravedno je da ne žive u zabludi, svaka ti čast znam da uvek imaš najčasnije namere, a i lepo se izražavaš, kapiram da sve ribe iz Đutomirovca otpadaju za tobom
Neka dobije i sto, boli me kara. Ceo život ti se obijaju o glavicu materijalizam, sebičnost i kompleksi, a ti i dalje ne kapiraš gde ti, da kažem, curi ulje
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jebeni vučević je bio najefikasniji igrač serije prve runde o čemu dalje da pričamo
nema, al ce seltik da osvoji :)
Gura se predosadnim dvokorakom na silu, i onda zakucava. I to radi u reg sezoni kad sve boli kurac za odbranu.
O da dodje plej-of i crnje nigde nema.
Tako je i u grčkoj reprezentaciji ispušio kurčinu.
1.2 na kliperse večeras protiv Denvera lol.
Ok Kavaji i ti bekovi, al Jokara će da siluje zubca mlitavom kitom. MPJ ima da izdominira, Plamdog ce da kuca, i Milsap ima da siluje, jedini ce Mareja da zakopaju odbranom.
Denver in fajv.
Tako ce i da bude, Marija ce da da dabl penetrejsn, ostali ce da kidaju u high post i pomalo i u reketu, trojka ce slabo da ide, high scoring 120 poena average po ekipi, ali tu igri bolje igraju Klikersi. In five, ali Klitorisi, average score 125 : 110
P
L
A
M
D
O
G
Pustite nešto za Tilmovu napaćenu dušu, ahaaahahaha
youtube.com/watch?v=O8DHadThdtw
sad ti je Cilmo trn u oku sto je dobio tiket, lako se gube te male bombonice nanu li im njinu
To je, da kažem, činjenično stanje, evo prilažem i par fotografija kutije lekova da potvrdim tvoje SUMNJE ljudima, pravedno je da ne žive u zabludi, svaka ti čast znam da uvek imaš najčasnije namere, a i lepo se izražavaš, kapiram da sve ribe iz Đutomirovca otpadaju za tobom
Neka dobije i sto, boli me kara. Ceo život ti se obijaju o glavicu materijalizam, sebičnost i kompleksi, a ti i dalje ne kapiraš gde ti, da kažem, curi ulje
"Klitorisi"... Mjeh mjeh mjeh baž žmežno šinak, izletela mi proteza
Pohovani Neraste, dzaba ti tvoje najke i dzordanke, real hoopers be hoopin
Imam najbolji leskov prut u moje selo, remember the name
Ma odjebi smaraču, idi lezi spavaj sutra treba da sečeš to pruće i pakuješ lagano za zimu, šta god
Cekam moj Denver bato, kakvo pruce, podno grejanje mamara
https://vukajlija.com/forum/teme/75260-zbogom-vukajlijo?strana=1#post_4036541
Sreća pa je kajzen zbog zapate uveo da nema brisanja postova posle 5min.
Jao pusti neka ga, dosta smo ga tovarili
Ubise nam Jokaru i Nagetse. Ali imaju jos 24 minuta da preokrenu.