Prijava

Što se fastinga tiče, šta god mislili o njemu, veliki deo benefita koji se njime stiče nestaje ako u tom periodu jedenja (bilo da je 6 ili 8 sati) izuješ 3 piva, 2 velika čipsa i neku burgerčinu od 3 soma kalorija. Uvek će ljudi da se primaju na mejnstrim dijete (posebno ako je dobro prodata priča, a sad je prilično lako nešto tako prodavati), a zaboravljaju da su robovi lenjosti i da su često najbolja rešenja uvek jednostavna i zahtevaju neki minimalni napor (tipa skuvaš šolju pirinča umesto što ćeš da pojedeš dva hleba). Prelazak na fasting bez promene onoga šta jedeš je kao da odvajaš od usta da kupiš auto koji voziš pet puta godišnje i da se štekaš celo leto da bi ga u septembru registrovao.

https://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM

Ovo je najbitniji komad video zapisa na internetu u vezi sa ishranom.

Što se samog fastinga tiče, probao sam i to, ali sad kad sam posle pun kurac vremena krenuo da ozbiljno treniram, video sam da uništava snagu i GAINZ! A to što se fasting lako primio, iako ima mnogo benefita, je činjenica da podstiče lenjost koja nas ionako dovoljno degeneriše. Zar nije lakše objasniti prosečnom našem savremeniku "Sve što si planirao da jedeš danas pojedi između početka drugog i kraja trećeg dnevnika." nego "Sjebao si insulinsku osetljivost i moraćeš da umanjiš hidrate da bi minimalno iritirao insulin jer salo najbolje topiš kad je insulin na nivou toliko-i-toliko jedinica, a opet ne želiš da gubiš mišićnu masu i snižavaš bazalni metabolizam!".

Evo, varim piletinu i rukolu, i pišem poluozbiljne postove na vukajlija.com u drugoj polovini 2020. godine. Užas!

Danas sam imao next level fasting. Jeo sam 15 minuta a 23:45 minuta nisam jeo. Ocekujem da mi mozak izbaci notifikaciju da su dobre celije pojele lose i da sam sad superhuman.

Ukoliko si imao kancer sad si se izlecio

maestro ce doziveti 22. vek, javi nasim dusama nekim spiritualnim metodama ima li srbije i dalje i dal je vucko na vlasti

Mozda ce nekoga ovaj film motivisati da fastuje kao ja, zato evo linka. Nije da fastujem zbog njega nego se setim uvek ovog filma kad pomislim da jedan obrok dnevno nije dovoljan.

https://m.imdb.com/title/tt8228288/

Inace ako je neko usao da napise post:

“Da li znas da je jako nezdravo jesti jednom dnevno”

Evo odgovora unapred. Ja ne znam da li je nezdravo, priznajem. Ali pitam tebe, odakle ti znas? Cuo na televizoru ili procitao na internetu? Ok. Ali daj mi jedan razlog zasto bi nekome odgovaralo da kaze “ako jedete jednom dnevno smrsacete nenomalno lepo i brzo. Takodje dobre celije ce pojesti lose celije ce. Win win”?

Mi smo pogonsko gorivo ovoj planeti, mi, srednja klasa odnosno sirotinja. Mi smo za kompanije samo conzoomers. Svima je u interesu da sto vise jedemo da smo sto nezdraviji i deblji, da sto vise para trosimo na sranja pogotovo ona sto prodju kroz dupe, hrana i pice. Zato postoji i propaganda da to servira.

Inace izvadio sam umnjak pa ne mogu da spavam iako me nista ne boli. Jos jedan razlog da ovih dana nastavim sa jednim obrokom dnevno ili bar 6-18 fastingom. Inace nisam cak ni debeo.

Ne znam da li je ko od vas gospodo probao da svede svoje obroke na 1 dnevno ili dva obroka ali niskokaloricna, da jede cezar salate i pije rosa vodu, kao i cedjeno voce i povrce. Takodje da ima neki trening povrh toga, da udara u dzak na primer. Neverovatno koliko se covek dobro oseca u svojoj kozi nakon samo par dana. Sledeci put nakon toga kad stucete gurmansku i pivo osecace te se kao dzak govana provereno.

Je l mozete da napisete post majke mu ga nabijem pa i mi jezik imamo