Jeste bilo pre 2 godine, ali proganja me taj osećaj krivice i dalje. Ni mladost ni naivnost mi nisu opravdanja, jednostavno to je trenutak kada sam pokazao slabost. Moraću da opalim nešto da zaboravim to
mrtva plasljiva pickica, to si ti... ne obracajte paznju na lajavca, u pitanju je mrtva pickica, bukvalno mozete svi da mu se ispisate u facu, jos bi polizao
Uživaš u takvim svinjarijama? Pa siroti Bohor sa prstom u čika bulji je još i normalan decxko
oćeš da mi izdupetaš patku ili ćeš da ti izpatkam dupe, ponovo te pitam
Izdevetam ti sestru, majmune
Nema problema, čim se odlučiš. Take your time
Neću ipak, uzeo si joj nevinost
Reci mi, jesi lično čistio jezikom svaki ponaosob
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=09&dd=24&nav_id=1737600
pickice jedna predstavi se, sedis klosaru iza tastature jak si mi mudadzija
Tebi sam poslao sve podatke za uplatu na tekući, tako da izvoli dođi
posalji picko
kako cu ti jebati mater dosadnu, ako se ne javis sam izmaltretiracu administratora da mi da sta ima o tebi
Neću, ionako ne mogu sebi nikad da oprostim što sam ispao debil i obratio se govnetu za zajam
ne da neces nego si plasljiva pickica
Jeste bilo pre 2 godine, ali proganja me taj osećaj krivice i dalje. Ni mladost ni naivnost mi nisu opravdanja, jednostavno to je trenutak kada sam pokazao slabost. Moraću da opalim nešto da zaboravim to
Jebiga, nisam znao tad kakav si bolesnik zapravo
pickica, serendas nesto, a utvari si plasljiva pickica
Hah, pa kaži mi to u lice
pickica
PUDLO
Hahah, jao jao jao Bože dragi i svi sveci
mrtva plasljiva pickica, to si ti... ne obracajte paznju na lajavca, u pitanju je mrtva pickica, bukvalno mozete svi da mu se ispisate u facu, jos bi polizao