Prijava

Da, Cara ima nekakav rasadnik jelki i ukrasnog drveća koliko mi se čini. Sjajna pojava. Sećam se kada se na forumu dogovorilo grudvanje pa smo išli u park da ratujemo, tu se na kraju nakupilio jedno 15 ljudi. Mada se niko nije grudvao. Posle otišli kod Musašija svi onako džumle da pečemo palačinke. Zmia i ja greškom stavili nekakav šlag u masu pa su ispale malo čudne...Lepi dani sve u svemu.

Laki burazeru, ako ne radiš deadlift trenutno, de iskopaj kako se zove lik, mora da je ovaj iz Čačka
Osim ako imamo serijske ubice baba po Americi, to bi tek bio šou

Јесте, Чачак или околина Чачка, зна га Марко дебели лично. Овај лик
https://vukajlija.com/recnik/autori/44042

E jeste on leptijebem. Kako je svet mali, ili Vukajlija velika

Treba da se otvori tema gde su i šta rade prekaljeni asovi vukaljije i onda svi da dodje i da napišu svoju životnu priču

da, bilo bi lepo kad bi nekog boleo kurac

Glodje svoj kurac jer nije prodao sajt dok je mogo. Sad zaradjuje otprilike kao beli od jutjuba

Kuzmanove sestre, da

Prodao je sajt, navodno nekoj nemačkoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom kišnih glisti i onlajn mešetarenjem, to jest kupuju sajtove za koje sumnjaju da im mogu biti pretnja u poslovanju, i onda gase konkurenciju. Privatizacija sajta je donela ukidanje postera i reakcija, a obećanih 840 dinara od akcija, nismo dobili. Prase, klasično prase, Mikri se oženio, batalio kurve.

Tulume, kaži mi jesu li američke selendre gostoljubive ili te kao ovde juri 50 seljaka sa vilama da te izbodu jer te tumače kao opasnost po svoje švece i devojčice?

Asovi su morali da zapale odavde, inače ne bi postali asovi. Mrzim kad mi neko nameće izbor.

Gliste su opasan biznis, bez zezanja

Pa uzmi radi, ko ti brani

Btw, reci mi da si glasao Vučelu brata u konzulatu u Čikagu, inače ću te smatrati potpuno društveno i građanski neodgovornim.

Ajde ne spemuj neduhoviti čoveče.

Bilo je sto verzija kako je sajt propo. Bilo je i ono da je prodao sav materijal nekim nemackim novinama, koji ce da prevode na nemacki i stampaju aforizme lol. Sto nekih prica, a nije hteo nista da kaze konkretno, nego sve ko picka.

A mozda sns zakucao i na njegova vrata hehe

Kuzman92, treba da je na slobodi sad. Ostao posle work and travela da radi na crno u americi, polozi za kamion i krene da sljaka. I kao ok je sve bilo, dok se nisu babi nekoj na autoputu pokvarila kola, i on je spici, nije gledao put nego kucao poruke, jebiga. Uglavnom ubije babu.

A panduri ga prvo pustili, hapsili ga kad su skontali da je kucao poruke. I posle mardelj, sudjenje pukao masu kesa na advokate i to, al uglavnom dobije da l da mu se sudi ovde, da l da lezi ovde, ne znam. I zabije neku smesnu kaznu i puste ga brzo. To je kroz maglu se secam mozda sam nesto prespojio, al tako je uglavnom bilo.

Kuzmanovih sestara se secam, i dzoplinkinih sisa, ima slika bas sa sisama, ne ona u brusu, nego ko na bad copy kaveru za album krigle, slali su po dm to

Gajbi je Kuzman sad mislim.
Jedna od sestara mu je vrh pička.
Džoplinkinih sisa ima oko 30 slika