Prijava

Kuvajlijino demonstrativno napuštanje sajta, jer su mu abranili da u komentare na definicije kači + i jelkice napravljene od pluseva.

Šta znam bo, meni su ovi skrinšotovi sa 17 redova kurčeva, pičaka i svršavanja transfer blama; autore istih treba udarati drškom od šrafcigera po prstima, čisto iz razonode i obesti.

Frajer koji specijalno za tu priliku poteže kolima iz Austrije (ili Nemačke, ne sećam se), kako bi se pojavio na okupljanju - došao, izblejao, na kraju platio čitav ceh koji je napravilo 40 ljudi, seo u kola i vratio se nazad. Bar da nam je sipao laudanum, pa i da razumem.

Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

ovo je izgleda bilo na posteru pa ne moze da se pristupi samom komentaru

Kaizene, hvala ti za divna iskustva koja sam doživio na Vukajliji, divna prijateljstva, veze, raskide, kresove. Jer bilo ih je. Hvala ti na prostoru gdje sam mogao da ispoljim svoju kreativnost i kanališem je u neku manje više korisnu defku ili čisto tako da se proserem k'o sad što radim.

Žao mi je što nisam ranije došao na sajt (bio klinac jbg) i što nisam upoznao ljude koji su danas legende Vuke u mojim očima (svi imamo različita shvatanja, jelte). Žao mi je što nikad nisam otišao na VOS, reviju defki ili bilo kakvo druženje vukajlijaša. Eto, sad kad mogu, nema se s kim.

Žao mi je što je sajt došao do dna i što ne staje tu. Nastaviće da pada, svi to znamo, ali šta da se radi. Tako je kako je. Probaj nekako da ga podigneš, vidiš da ima ljudi koji hoće da vide parče stare slave Vukajilje, kada su drugi sajtovi uzimali naše postere i stavljali svoj trejdmark tamo, kada su neki drugi blogeri stavljali defke na svoje blogove, kada su reakcije bile jebeno vrh. Daj nekome uzde u ruke, nek potjera još jedared ovog konja na samrti, i ko zna, možda nešto i osvoji.

Ošo sam. Bud'te pozdravljen

i ovo je obrisano isto

Dajte onaj pezosov reme post

Zakazivanje tuce na trosarini, na nekom posteru bese...

Gle ti malu pičku što se razmahala. Malo me sramota ovih prozivanja preko neta, ali opet s druge strane ko sam ja da te razočaram - Šabac. Javi se, naleti, da ti otvorim lobanju. Povedi i kevu da joj napravim zamenu posle toga.

Zaboravih da stavim smajli..

Bože, svaki dan me sramota samog sebe zbog istih jebenih stvari.

Ne spemuj mi temu vise majmune

50 папир и 20 метал

Jedan od jacih momenata(ne bas legendaran) koji sam upravo otkrio
https://vukajlija.com/kafana/215792#comment_606682
Zahvaljujem bulgakovu
Cuo sam za lepo upakovanu istinu vise puta ali nisam znao da je ovo izvorna

nije, mickey savage je prvi to napisao

ne znam dal je forum ili je ipak u komentarima na def. ubeđivanje nekog lika da je monitor mnogo bitniji od grafičke što se tiče performansi kompjutera, mislim da je poverovao na kraju lol

nije legendarno daleko od toga, al je bilo smiješno

Gambijeva tema o unapređivanju sajta, ne mogu da nađem sad. Bilo je dosta legendarnih momenata svakako, maltene do skora ih je bilo