Legendarni momenti na saljivom sajtu www.vukajlija.com

1. Hahah uuu pocepao te

2. nije incest zabranjen, nego brakovi u incestu.

3. Zmaju vidim raspitao si se dobro

4. kamo sreće da imam sestru nego bi bila grdoba ko i ja što sam

5. kamo srece da imam sestru da je jebem u onu njenu usku rupicu

6. pa to ti kažem ali digresija kolega

7. gamby
    Zmaju vidim raspitao si se dobro

jbg, propali student prava. ali sam bar porodicno pravo polozio.

8. ne zaboravimo vladu limara

Кад погледам, свака тема где се појави и крене да ставља постове Грањка претвара се, бар привремено, у тему где се разговара о томе да ли је Грањка ок лик или не. Ту се стварају две струје. Једна је која тврди да је Грањка кул, и њу подржава углавном Грањка, а друга је да Грањка није ок, и њу углавном подржавају сви остали.

9. Imam ja sestru, izgubila nevinost sa 5 godina, pre nego što sam se ja rodio. Relativno skoro sam prestao da je tučem

10. Džoplinkine sise

11. koliko su samo smarali granjka i valdemar...kao dve babe

granjka vese nesto kao bombas pre bombasa, uvek sam protiv svih i ta sranja, samo dosta popularnija i uspesnija verzija, msm vise ljudi je znalo za njega

12. E dajte te dzoplinkine sise to nisam video

13. Dobra je priča i posle nekog okupljanja, kad je pseto pobegao da ne plati, pa posle i ostali. Pa Glavni platio sam ceo račun.

14. hahahahaha usra ga bombas

15. ovo nije ona slika sa golim sisama

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.