Niko ni da pomene famu o dizanju korse na barske stolice.... I još na okupljanju mi prilazi fejzbukmanijak i ludi čak i ubeđuju se kako je to nemoguće...
Realno treba svi sa sajta da se skupimo i zapalimo Kurir koji je izmislio priču o dilovanju droge preko sajta i naneo nam neizmernu štetu, plus što je Edin dečko skoro najebao zbog te budalaštine i morao da se odseli u Meksiko, i da vaspostavimo D. J. B. Vučićevića kao jedinog relevantnog i objektivnog novinara danas u srbiji
Sećam se, ispratio sam ga tog dana na aerodromu na let za Akapulko, pogledao je prema srpskoj zastavi i pokazao joj srednjak, i samo rekao "HIJOS DE PUTA!". Zagrlili smo se, i oprostili uz naš tradicionalni pozdrav- skidanjem jedne suze kažiprstom i njenim bacanjem prema burazeru
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
e nemam gole samo božićne
Niko ni da pomene famu o dizanju korse na barske stolice.... I još na okupljanju mi prilazi fejzbukmanijak i ludi čak i ubeđuju se kako je to nemoguće...
hah
to sam ladno bio zaboravio
U jeee, bosanska razonoda... Ae šukurac
Mi smo dizali lovu iz štekova
xezno omiljenuje sopstvene definise
https://vukajlija.com/lapsus-lingve/742877
https://vukajlija.com/zalivati-po-kisi/742859
ima još verovatno
istina, čak i sa svog starog naloga, to su one koje mi se najviše sviđaju pa sam ih ranije sačuvao tako da mi budu primer
bombas uhodi heznoa xd
A kad su Tilmu skinuli tockove sa sluzbenog vozila
Ne znam, ne mogu da se odlučim, javno kačiti fotku pijane maloletnice ili svoje fimozne kitice
kitica wins
radio morava i dilanje droge preko sajta
- "Noćni Soko zove Belog Orla, Noćni Soko zove Belog Orla, imamo Kurir na nišanu"
- "Majku četničku!"
Realno treba svi sa sajta da se skupimo i zapalimo Kurir koji je izmislio priču o dilovanju droge preko sajta i naneo nam neizmernu štetu, plus što je Edin dečko skoro najebao zbog te budalaštine i morao da se odseli u Meksiko, i da vaspostavimo D. J. B. Vučićevića kao jedinog relevantnog i objektivnog novinara danas u srbiji
Informer- moj izbor svakog jutra!
Sećam se, ispratio sam ga tog dana na aerodromu na let za Akapulko, pogledao je prema srpskoj zastavi i pokazao joj srednjak, i samo rekao "HIJOS DE PUTA!". Zagrlili smo se, i oprostili uz naš tradicionalni pozdrav- skidanjem jedne suze kažiprstom i njenim bacanjem prema burazeru
i ja sam u kuriru izasao kao fasista koji brani umetnicima da se izrazavaju hshahaha
Onaj klip sa Rodićevom pojavom sve govori, raspala narkomančina nekog optužuje za narkomaniju
Pajdomani su bukvalno najgora sorta narkomana, znači ono krade kevi iz torbice
Pajdomani su gospoda
Pajdoman će te klepiti i za čips Gamby