EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. pa evo imas na bwin, pa uplati jbt.

2. Шта да уплатим? Па на истом су месту фаворита, само је превише им дати дупло већу квоту од ових....

3. Slabački su mi nekako, nemaju bekove kao nekad, samo su na centru tvrdi, ali mislim da to neće biti dovoljno.

4. Петорка Јокубаитис, Григонис, Браздеикис и Сабонис и Валанчиунас је доста добра, имају и ових рандом генеричких Литванаца из Жалгириса што могу тројке да убоду и тако то, клупа их јебе можда једино....

5. Na Eurobasket ide sledećih 12 igrača:

Vasilije Micić, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Ognjen Jaramaz, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

6. Šteta što Dobrića nije poveo, mali ima potencijala.

7. Protiv Litvanije nikada nismo i nikada nećemo znati da igramo košarku, baš nam ne leže. Francuzi su solidni, ali u principu, sve možemo da dobijemo.

8. Šta je koji kurac sa bjelicom, tu će da nas sjebu, tu smo najtanji, na četvorci.

9. Juve se brani protiv žspecije, i to baš grčevito. Gledam i ne verujem.

10. I zašto Ristić ispred Petruševa Pešiću bugarinu dementni

11. Svaka ekipa koja nema Petruševa je jača za 50% samo zbog te činjenice. Dečko je debil.

12. Pozdravljam odjebavanje samoproklamovanog "Profesora". Kritikujem ubacivanje anti-košarkaša Nedovića. On će nas ukanaliti, nadam se da će gristi klupu. S ostalima nemam zamerki.

Fali u principu samo Bogdan Lord.

Ne verujem da bi Teo doneo nešto ovoj ekipi, čak naprotiv.

QF maks.

Prvo Evropsko od 1993 koje neću gledati.

Želim im sve najbolje, ali srpska košarka je mrtva.

13. Nek mi puše kurac majami i oklahomo, bolje da smo imali Pokuševskog slendermana i onog Jovića nego antikošarkaše Qridžu i DaviDOvca, KAKO SMEJU DA ZABRANE UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM NATJECANJU, ŠTO SE FIBA NE UGLEDA NA FIFU PO TOM PITANJU UMESTO ŠTO SMIŠLJA NEBULOZNE KVALIFIKACIJE

14. Imam fino mišljenje o Davidovcu. Svako ko na regularnoj bazi trpa Paću u klač momentima i meni diže pritisak, ima moje poštovanje.

Al to je mač s dve oštrice. Ako si klač protiv mog Paće, bićeš klač makar protiv Čeha.

Ukoliko čoukuješ, prokinjaću ti naredne 3 generacije

15. Rendomi tipa Dobrić i DavidOvac koji su klač samo u raspaloj aba ligi NIKAD neće biti isto to u reprezentativnom dresu, jednostavno nemaju ta muda. I da, više bih voleo Avramovića nego Nedovića na spisku.

16. Игро сам на Босну противу Унгра

17. Davidóvac jel sam pravilno akcentovao? Dugouzlazni?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.