EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Samo jos jedan post na ovoj temi i ne oglasavam se do finala. Osvaja Litvanija. Pozdrav.

2. Jokic > Doncic na kubni

3. Litvance zatvori za 3 i oni idu kuci

4. Kad bi mogli i jedni i drugi da izgube

5. Stvarno dobra košarka bila, litvanci sve što gradili sjebali u poslednja 3 minuta
    Očekujem još dobrih mečeva, sve repke dosad mi deluju baš naoštreno.

6. Danas svako igra košarku XD

7. Danas svaki sudija navlaci na turke vidim

8. Zna da su nas pokrali ali nema veze pamte se Martinici, Kruse, Vucji Dol i Fundina

9. SVAKA BULA ZNA

Da je Obilić

10. natrpali su nas s trojkama, cetvrtfinale je nas maksimum

11. Djordjevic zove tajmaut: braco, junaci! Nakon ovog tajmauta protivnik mora biti slomljen! Ne bojte se, vi vise ne mozete poginuti jer danas postajemo besmrtni! Napred u slavu! Napred u istoriju!

Pesic zove tajmaut: ti igras dvojku. Scuo? Igras dvojku. I sutnite na kos. …. Igras dvojku. On igra jedinicu. Aj u kurac.

12. Pišem poduži post analizu tekme

13. predviđanje evrobasketa svi glume enbiej i bacaju svom najpoznatijem igraču da diže trojku s centra, gubimo od nekog userka kog krene šut u četvrtfinalu

14. Sta vam je jbt? Ok aj, mozda nije kvalitetom repstacija za dalje od cetvrtfinala al kako ga videste iz utakmice protiv holandije od svih, koju na kraju i dobise sa 20+ razlike.
    Aj da su igrali sa nekim favoritom ili da gusto bilo ili stagod, ono vrsni uzivaoci kosarke ovde dovoljan im mutan snimak jaramaza kako gleda pogresno kos iz ugla, mmmmm, micic slabo pokriva trojku, mmmmmm, jokic pravi korak vise na pop i piku, cetvrfinale to je to.

15. Čiča Morada edži troluje, hezno se shali površnom analizom. Dobiše sa 20+ tačno, ali jasno se vidi da je skroz druga priča kad nisu Micić i konjušar na terenu, mnogo više mora da se guli i mnogo bezglavije deluje napad, i to protiv ovih poluamatera, prva sledeća kasvetna ekipa nas rešava osim ako konjušar i Vasilije ne igraju po 40 minuta. Odbranu protiv trojki neću više ni da komentarišem, ja bih eksperimentisao u poslednjoj tekmi u grupi ako nam je prolaz osiguran, reko bih im da skoče na svakog ko izgleda da će možda u nekom trenutku da pomisli da napravi fintu da šutne za tri, pa sve i da ispadnu i otvore im reket za ulaz, čisto da vidimo kakav bi rezultat bio onda. I slobodna bacanja naravno, lomio bih im ruke tu kod laktova.

16. Mada sad sam pogledo BOKS SKOUR, 70% bacanja, za naše standarde to je još i dobro, lomio bih im samo prstiće onda.

17. Jokiću treba da dignete spomenik veličine kipa slobode, toliko

18. Meni Srbi ogadili takmičenja u košarci ono baš, nemam volje ni da gledam. Niti ću. Sačekam prvenstvo u dobrom raspoloženju, pogledam 2-3 pripremne utakmice (sad i kvalifikacije), vidim moj narod kako se proserava i shvatim - pa dobro, bolje bi bilo da nas u četvrtfinalu polupa tipa Hrvatska nego da uzmemo zlato. Mislim žao bi mi bilo momaka, ali kolektivno takav ishod nam je daleko potrebniji.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.