EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Dobrić je u pripremama i kvalifikacijama dobijao više nego dovoljno prilika, i giga retard je koji nume da ubaci otvorenu tricu. Nije da je Yaramaz nešto mnogo bolji, al taman za toličko je manje sakat.

2. Mora konjušar da se vraća da vadi trnje iz pičke

3. Hahaha Jaramaz daje intervju, komentator kaže "evo i navijači sa tribina vas podržavaju"

Navijači sa tribina: VUČIĆU PEDERU

hhahahahahah

4. Taj blam su zaslužili i jedan i drugi.

5. Opet se svaki igrač upisao, rotira se dosta. Reprezentacija tzv. redaljka, svako ima da ga umoči, kolko god grozan bio.
    Ali predviđanje Đurovića pred početak tekme 'Veseli će dati barem 20 poena' - Veseli na kraju: 2 poena, 0/6 iz igre. Videlo se da mu se diglo pache kad ga čuo kako tečno priča srpski. To su te neke grobarske vrednosti.

6. sta ga znam, meni ovako laicki ne izgledaju lose. klupa odradjuje poso protiv slabijih, jokic/micic povade kad mora, nema mnogo cimanja za objektivno slabije protivnike, i ide nekako.

mislim aj, mogu im se nadju 200 mana, ali gledam ostale, ono ni oni ne rade nesto sasvim drugacije, nije da imas neki supertim.

sto najgore da smo dosli u najjacem sastavu jos bi i mi licili na neki supertim za sirotinju.

7. "Za sve one kojima je prezime našeg reprezentativca Marka Jagodića Kuridže urnebesno smešno, sledi jedna lekcija iz istorije srpskog naroda:
    Sveštenik Petar Jagodić, po kojem cela ova porodica nosi danas ovo dično prezime, prozvan je Kuridža, radi svoje ogromne hrabrosti i kuražnosti, a bio je vođa ustanka srpskog naroda u Dalmaciji protiv centralne mletačke vlasti, zbog neumerenih poreza, još davne 1704. godine.
    Pop Kuridža rođen je u Bilišanima, u obrovačkom kraju, kažu knjige, 1666. godine.
    Službovao je u crkvi svetog Petra, u Biovičinom Selu, koja je podignuta još davne 1524. godine.
    Narodni ustanak, na čije čelo je ugledni sveštenik stao, dobio je naziv Kuridžina buna, a njome je, na više od pola godine, skroz oslobođen prostor Bukovice i Ravnih Kotara.
    Kada je, oktobra 1704, buna u krvi ugašena, na molbu naroda, njen vođa sklonio se privremeno u Liku, da bi se, nakon što su Mleci Srbima obećali opštu amenestiju, samo ako obećaju da će predati oružje, 1705. vratio u Bilišane, da živi u miru na svom imanju.
    Već 1706, Mleci hapse Popa Kuridžu i drže ga u pritvoru u kninskoj tvrđavi. U Zadru biva osuđen, kao vođa buntovnih Srba, na 40 godina teške robije, koju je odslužio, do poslednjeg njenog dana, u samoj Veneciji.
    Iako je u tamnici ogluveo i oslepeo sasvim, nisu mu dozvoli da se vrati u svoje selo, da i takav ne bi narod inspirisao na nove ustanke.
    Preminuo je, po povratku u zavičaj, u Zadru, u julu 1749. godine, a u istom gradu, 15. jula 1987, rođen je i njegov potomak Marko, sadašnji krilni centar košarkaške reprezentacije Srbije".

8. Inače uzimamo zlato, tog sam nekog stava. Mećem ovo ovde da bih za desetak dana mogao da se vratim na ovu stranicu i dičim mojim predvidjanjima, 19ta, moram zapamtiti.

9. Potomak revolucionara

10. Šteta što se dao u košarkaše

11. Umesto da oslobodi Kosovo i pripoji i Makedoniju pride, on se lopta kao neki dečak. Neozbiljne ove današnje generacije.

12. Šteta što se dao u košarkaše

+1 da zamisli ga sa njegovom konstitucijom da predvodi neki ustanak ili vladu.

13. Šta samo makedoniju bre, i tesaliju i epir i albaniju i dalmaciju sveee

14. E nećemo to pa nismo alavi

15. Izvini, zanesoh se. Kad mu vidim pleća junačka, ni Korzika nije neosvojiva.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.