EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Papanikolau ima tako antipatičnu facu i ponašanje, zamisli da je španac a ne grk, najogavnija osoba bi bio lagano.

2. Ček videćemo kako završi prvenstvo. Kad osvojimo, samo naoružamo našu prvu petorku i eksploatišemo ih na mrtvo ime. Prvi srpski Avendžersi - Kuridže. Više ljudi bi oslobađalo Kosovo da ih predvodi Kuridža, jašući bojnog Jokaru, nego da slede žvalavog.

3. Da vidiš mogao bi Jokić konje za boj da spremi, ako je na konju i sa mačem ja bih išao koliko sutra.

4. Izvedivo je to. Ljudima treba simbol da ga slede. Zamisli sad situaciju, Srbija na postolju, kroasani i mudžosi ni u sali, grci na drugom mestu gledaju u vrh patika. Treba okititi naše delije zlatom. Kuridža uzima medalju, baca je odpod. Muk. Nevera. On progovara:
    "Braćo Srbi, ja se ne mogu zlatom kititi dok je srpska nejač ugnjetavana na Kosovu. Slećemo sutra u Beograd, čekajte nas naoružani ko za bugarsku svadbu i pravac Kosovo. Ko ne dođe, Branković."

5. ako je na konju i sa mačem

Konjušar nije jahač, vozi ona kolca vezana za konja, to je zastareli vid ratovanja, nije mu ovo Asirija vs Hetiti bronzano doba.

6. Na konju i sa mačem bih ujahao, ni štit mi ne treba.

7. Kuridža prvi ja za njim odmah. Sa barjakom još bolje.

8. Kuridža, za njim Torzidža

9. nije mu ovo Asirija vs Hetiti bronzano doba.

Egipat vs Hetiti bitka kod Kadesa gg

solidne tekme za sad mada vise manje sve ocekivani rezultati

10. Je li ovo Šmokljo ispravljen?

11. Jedno ne isključuje drugo batke

12. solidne tekme za sad mada vise manje sve ocekivani rezultati

osim sto litvanija za sad duva kurac, ali nema veze, oduvek mi je isla na zivce njihova kosarka.

13. + milion, dosta ga smarali baltički retardi, gotovi su.

14. Grci mi idu na kurac mnogo s ovim Dorsijem, ladno sam za žabare navijao sad jer su čisti trenutno.

15. Nije postojala je asirija u to vreme ali su se ovi kao jedine dve supersile klali za prevlast

E da celt jedino litvanija, jel bese neko tipovo na sajtu nesto litavnija sto ovolika kvota poklon itd ili sam sanjao :>

16. Jeste diper, ali pokazao sam superiornost svog poimanja košarke kad sam reko da su slabi s bekovima.

17. Inb4 osvaja litvanija

18. shmo moze li se reci da si dostigao thilmove visine sto se tice poznavanja kosarke

19. litvanija: dovoljno jaka da te izbaci nekom ziljavom odbranom pobedom 51:49, nedovoljno jaka da osvoji bilo sta (osvojili jedno evropsko vidim, ne racunajuci tamo neke 1930)

nikad da sam video nesto od njih sto bi reko u jbt, tim, svi nasi timovi, spanije, grci, imali nesto, litvanci konstantno nesto sivo.

u kurac, crna rupa kosarke. anti-nba. prave taktiku kako kosarka da izgleda najdosadnije za gledanje.

20. moze li se reci da si dostigao thilmove visine sto se tice poznavanja kosarke

Nijedan smrtnik te visine dosegnuti neće

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.