EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Znam samo te kusam da vidim da li si u svom ponosu izgubio to iz vida, ipak, cak ni on ne moze sve izanalizirati sam treba mu pomoc

- Thilmo king stands alone

- Not alone

2. Kako igra reprezentacija Srbije na svetskom prvenstvu?

3. Znam. Boli me kurac.

4. Understandable. Have a great day.

5. Scouser
    Znam samo te kusam da vidim da li si u svom ponosu izgubio to iz vida, ipak, cak ni on ne moze sve izanalizirati sam treba mu pomoc

- Thilmo king stands alone

- Not alone

Zajebavajte se vi. Ali moje analize nisu optimistične. Nema tečne igre u napadu. Previše se lopta vrti oko linije za 3 poena. A kad su slobodni za šut, oni maše.

Kad nam naprave pik n rol, mi se gubimo. Ili nam kucaju ili šibnu pas za trojku.

Pogledajte sledeću tekmu, ako Kari ne pročita šta pišem. 7-8 poseda se razmeni van linije za 3 poena, a mi jebeno imamo centra koji je najbolji na svetu.

Jedna jedina akcija za njega, nego sve bunari 4m od koša ili ako mu Micić doda nešto na kvarnjaka.

6. Analiza: Nemamo timsku igru.

7. Ako je sve tako crno kako ste onda dobili grke kuci i turke u gostima, nezahvalni ste, goat treba da se povuce posle grupne faze i da ode da timari konje id da se odmara za ozbiljnu kosarku

8. Ako je sve tako crno kako ste

Valjda “smo” ?

9. osvajamo jer novax ne igra ameriku pičketine glupave

10. Valjda “smo” ?

Milogorac itd itd

11. Ukratko, separatist

12. Ukrštamo se s grupom gde su Grci i Talijani, žabare sinoć nisu htele trojke, pogodite protiv koga će da poprave tu statistiku
    Oh boy here we go again

13. Zašto trener Grka Dimitrijus na svakom taj mautu govori na engleskom, zbog Dorsija?

14. Pa da a i Antetokumpad verovatno više navikli na engleski.

15. Samo Bog, Crna Gora i Meklaren

16. И живи светац, митрополит Михаило

17. Pa da a i Antetokumpad verovatno više navikli na engleski.

https://i.imgflip.com/6s6zpp.jpg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.