EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Bolje vrati skariola

2. e do cega su dosli spanci da skariolo objasnjava na engleskom...

3. Svaka evropska reprezentacija osim velike britanije i ae možda irske čiji trener tokom tajmauta uopšte upotrebi jednu jedinu reč na engleskom su pičke

4. Ovo je malo očiglednije ajde da kažeš, iz frustracije što izgubio loptu videlo se

5. Svako prvenstvo gde Litfašisti ne uzmu medalju je dobro prvenstvo.

6. GG.

lepo bi bilo da ispadnu nekako i jedni i drugi al ajd.

ustvari, da ne dobijem ono sto zelim, bilo bi dobro i hrvati da ispadnu na gomilu. finci da igraju polufinale

7. Ispašće odma i frankoisti u sledećoj tekmi ne se sekirajte

8. Lepo bi bilo hrvati da ispadnu sutra, al necu da insistiram, i ovo je prelepo

9. Mislio sam da ce biti neki hajp od ranog jutra ali niko nista ajde malo prognoze ajde malo lozenje neko jbt sta ste pokisli

10. Imamo Jokica i ja sam spokojan
    Verujem da je i igracima isti osecaj, dosta im je lakse

11. Ne bi tu trebalo da ima problema

12. Šta je uradila Bosna ha ha ha

13. Ok, idem da usisavam

14. Šta je uradila Bosna

Dogovorila fudbalsku prijateljsku s Rusima haha

15. Širi se bratstvo jedinstvo

16. Džeko i Pjanić će da bojkotuju. Zamisli da jebena prijateljska protiv rusije bude okidač zaoštravanja odnosa i novih sranja tamo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.