Prijava

Milan jedva prosao Zvezdu.

dal mislis da je to bitno? bajern i onako bolji od svih njih :)

E a reci Andjusovu emisiju sa Ludovanom i Bardom na ovu temu. Trending #2 posle neke Senidine pesme na jutjubu bi bilo

bas ne razumem nista ovde

i sve ovo se desava uz blagoslov premijer lige, i spanske i italijanske tako da ove price uefe "izbacicemo klubove iz domacih takmicenja" su idiotske.

sta, celnici serije a i lalige iznenadjeno gledaju kako im po 3 najtrofejnija kluba vise ne igraju ligu. kako da ne.

nemci i francuzi verovatno pregovaraju da dobiju jos ponekog a ne samo jednog/dva. zato jos nisu usli u pricu. kad oni upadnu, upadaju i beneluks i portugal sa po jednim.

kako ljudi ne vide ovo? da ovo nije vec reseno ne bi se ni pricalo o tome.

Ovo ne da se ne dešava uz blagoslov premijer lige, nego su toliki hejt cele zemlje navukla ta 6 tima koji hoće da budu deo te superlige zbog toliko različitih faktora, čak i od sopstvenih navijača, a kamoli od čelnika fudbalskog saveza engleske. Najjače mi je što je sky sports jebeni sad zauzeo tu neku poziciju moralnog autoriteta i oštrog protivnika svemu ovome a toliko je očigledno da to rade jer će da ga ispuše za TV prava. Za seriju A i la ligu me uopšte ne bi čudilo da budu skroz ok s ovim, ipak su to zalizana pederska braća, u engleskoj je skroz druga priča, eno počeli su i s političke strane da prete tim klubovima da im neće dozvoliti da potpisuju strane igrače. Svako ko je ikad igrao FM zna koja je jebada da se dovede bilo koji igrač u neki engleski tim zbog one njihove radne dozvole kurčeve, a to će tek da bude zajebano posle brexita. Još ako uvedu posebne restrikcije za te superligaške timove to će biti do jaja zajebano. Mada možda je sve to samo neka ucena da Boris Džonson i ostali politički gmazovi dobiju masne uplate od Kroenkea i ekipe, i onda nekom magijom da se ipak pomire s tim da je to ipak slobodna volja tih klubova jbg.

Mada možda je sve to samo neka ucena da Boris Džonson i ostali politički gmazovi dobiju masne uplate od Kroenkea i ekipe, i onda nekom magijom da se ipak pomire s tim da je to ipak slobodna volja tih klubova jbg.

e vidis odgovorio si sam sebi...
ja mislim da se ostali bune da bi i oni malo upali u igru :)

a ova fora sa nedodirljivim timovima je sa jedne strane da se privuku totenhem i celzi i milan i tako ti sto sad nisu neki da zagrizu a sa druge da ostane malo manevarskog prostora da se popusti a da se opet istera svoje.

bice to na kraju 5 klubova, nema ispadanja, a recimo lige mogu da odrede koji su. ili tako nesto, da se ima privid neke pravde, ko sto je sad liga sampiona. privid pravde i san za sitne.

Kako ikada da se neki novi klub pokaze kao vrhunski kad nema pristup SUPERLIGI,a bice novih vrhunskih klubova nece uvek biti jedni te isti.Sta vise i nisu vise toliko vrhunski pola ovih klubova.

navijaci ce promeniti pesmu, mislim da nece sezona da prodje, tako da to ne racunaj u faktor

Ma brt kad ih vidim onako nalickane s frizuricama, tetovazama i tesnim dresovima bljaaak. Moderni fudbal je gomno

Znam imena svih selektora SP iz 98', da me ubijes ne znam ko trenira sad celsi bajern real itd

EGIL OLSEN DRILLO

DANIEL PASSARELLA

ANGEL JORDANESKU

Pari Sen Žermen je odbio da se otcepi, sa još 12 klubova, od UEFA i uđe u novoformiranu Evropsku Superligu i to bi moglo da mu donese evropsku titulu već krajem ove nedelje!

Član Izvršnog odbora UEFA i predsednik Fudbalskog saveza Danske Jesper Meler rekao je tamošnjim medijima da će se na narednom sastanku, koji će se održati do kraja nedelje, a verovatno poslednjeg radnog dana, većati o momentalnom isključenju Mančester sitija, Čelsija i Real Madrida iz Lige šampiona!

Sve luđe od luđeg lol

A onaj fušeraj album iz '98 sa skoro svim pogrešenim imenima igrača hahahhah KUNAVERA, DŽEP STAM

Kunevera

Kao deca smo se igrali

Premoćni Demetrio Albertini i Mustafa Hadji

Da je nama svetskog prvenstva iz 98' sada
Gde bi kraja nama bilo sada

A onaj iz Jamajčanske reprezentacije što su se zajebali pri štampanju pa napisali da ima 535 nastupa za reprezentaciju. Devetogodišnji ja je bio zaprepašćen KAKO OVAJ IMA 535 A IZ DRUGIH REPKI NEMA SKORO NIKO NI 100 KOJA LI JE OVAJ LEGENDA FUDBALA

jedini fudbal je americki, ovo o cemu pricate je soker

Da je nama Torea Andrea Floa sada, gde bi kraja nama bilo sada

Eirik Bakke i Erik Mykland > Haland i Odegard