Pratite li me na jućub?

1. Imam ja šta da snimam, ali nemam sredstava.

2. Ma ono punačkija malo i kratka al zato dobra dojka, 6/10 za taj egzotični standard

3. kad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem
    rosoneri
    kuzman
    ollanik
    ombre
    pancera
    clannad
    petar pan pezos
    ajax
    boxer
    pseto88
    kbo
    los tenor
    mabncester
    papet master
    zyclon
    luks
    trosarinac
    zhajk
    roki bilboa
    elektricar
    grok grok
    shomy23
    marko
    mickey savage
    lemaja
    milica
    mylyca
    dzonovan
    fejd
    dionisyo
    dankan ferguson
    bushido
    deky aod
    nash bridzes
    riha disident
    stevan
    radjard kuplung
    dzela
    tandrcak
    leprikon

jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem

4. Sad cu da linkujem klipove koje sam pogledao

5. Transfercina od naslova.

6. lako je sprdati se i zezati preko tastature ako je lako zašto svako od nas nema jutjub šta si ti uradio korisno??? bolje da mu kupimo tu biciklu što mu treba lepo je zamolio.

7. svako po dinar od aktivnih članova da uplati ja mislim može lep bajs da se nađe

8. nije sramota nemati sramota je ukrasti i biti lažov

9. Поремећени хоулту ЛОЛ покварио стратимиру стреак бановања, а фалило му је можда 2-3 још да последњих 10 банова буде само он

10. Samo vi mene zapratite na jućub i sve će doći na svoje mesto. Ja furam dalje kako znam i umem bez odustajanja.

11. recite prijateljima

12. kaće malečka 3 i da se bijete jer mu ona rekla daje dete koje nosi zapravo tvoje

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.