Prijava

Malečka trudna. Nosi blizance. HAHAHAHAHAHA

Sreo sam ja borka. Napao ga na ulici. Mukica, nije kriv, ona mu napunila glavu raznim govnima. Napao sam ga bezveze.

lažeš, borko u selu 30km odtebe, i ti ga sreo naulici, deca ko zna čija, ona na brzaka našla njega da se uda

Bili da posete majka slavicu u soliteru. Železnik, Beograd.

BLZ
Malečka trudna.

Pullout game weak

Nego... Jel ti beše jedeš svinjetinu?
Pitam onako... Za drugara...

pa jesu li tvoji blizanci?

Ne verujem. Zadnji put sam je jeb'o u novembru. Do sada bi bilo do zuba. A nije do zuba.

Jel zabrinjavajuće što mi je bellcha lore prilično poznat.

dobar si onda, ćuti. što je najgore počeo je i mene da zanima lore, možda čak i bacim sub.

Make Vukajlija Great Again kad postaneš popularan.
A braća neće ostati dužna. Zaprati, podeli, reci svima koji znaju.

A "malechka" klasican sljam koji zeli da se udomi, to se bas na prvu vidi. I nije ga ostavila zbog "psiho pogleda", nego sto nema lovu

Al gledam ove klipove gde prepada ljude, nivo produkcije prvi klip ikada na jutjub iz 2005 me at the zoo fazon i osecam nivoe depresije za koje nisam znao da postoje.

Odlazim sa sajta zauvijek, pozdrav 1% sajta koje nije mentalno poremećeno.Šta god vi ovdje pisali pičkice jedne male poremećene, vi idalje nećete imat nikakvog života i nikako na svijetu neće bolit kurac šta ste vi bilo gdje napisali, odsad pišite ovdje šta god oćete, a ako vas ikad vidim uživo BILO KOGA OD VAS, lijepo ćemo se provest. !!!!!

Poremeceni Kaizen,nije stavio LOL

Е овако. Видјевши шта се све толерише појединцима на сајту, ја одлучих да се повучем. Од поноћи аутор Diln Dog неће написати више нити једно словце. Зашто? Зато што више Вукајлија није оно што сам вјеровао да јесте. Некад сам на сајт улазио са жељом да прочитам све што је објављено и нисам могао да издржим 24 сата да бих објавио нешто своје како бих оставио трага на сајту. Исправа је то све било одлично зезање, спознавање начина писања, упознавање добрих људи. Знало се десити и пар пута да по читав дан не узмем да једем само да бих почитао све оно што се објави, да случајно шта не пропустим. И није ми било жао. Било је квалитетних ствари, одличних аутора у лијепих размишљања. А сад... Сад се Вукајлија свела на пуко вријеђање и затрпавање идиотским фазонима. Ајде, разумијем ја да сваком наиђе жута минута, па почне неконтролисано да се истреса на сваког ко му се нађе у близини, али да се такво понашање настави мјесец и више дана, то не могу да схавтим. И да, шта неко има од вријеђања? Виртуелни лик каже другом да је овакав, онакав. Каква ситна и мизерна душа мораш да будеш да би то задовољило твој смисао за хумор и нахранила сујету да будеш НЕНАДЈЕБИВ, па макар и у овом свијету јединица и нула. Не бих о томе више тупио, али тако је како је. Дупли налози. Чему то све? Не може се исказати све оно што хоћеш да кажеш или једноставно немаш муда да станеш иза изасраних бљувотина? Јадно. Патетично. Мизерно. Из наведених разлога схватих да ово није мјесто за мене. Ја сам дошао овамо да пишем и да се зевзечим у неким здравим и нормалним оквирима, али то више није то. Знам да ће се сад након овог поста наћи паметне главе да ми кажу да ја не заслужујем да дајем своје мишљње јер сам свега пар мјесеци овдје. Можда су и у праву. Има много аутора са дужим стажом од мене. Али мало је уврједљиво кад такви аутори жмуре на ексалацију глупости која је присутна у посљедње вријеме. Због тога ја говорим, ма колико ме то коштало. Од мене толико. Вјерујем да нећу недостајати, што ми и није битно, али вјерујем да ће се можда неко замислити да ли су ове моје жврљотине ипак тачне и да ће се нешто промијенити. Живи и здрави били!

malečkin mali kako ćese zvati, jeri po tebi?

BLZ vidi se na prvu da si dobar dečko, prostodušan, prave majmuna od tebe ovde i sprdaju te, batali