Prijava

Biće. Ne žurim

Ima li ko da me ne prati na jućub?

kad će novi klip beliša

E imao sam baš vremena ova 2-3 dana i pgledao sam skoro sve na kanalu.

Šta kažeš Melki? Hvala Džejk, ♥

Ma trolam, gde sam gledao. Ne znam ni gde to ima da se vidi.

Što ne obećaš neki giveaway, nek je neka glupost, koštaće te predmet i poštarina, i ljudi ti lepo lajkuju klipove, dele i taguju da su to uradili. Pa onda najaviš još givaveja kad ti skoči broj pratioca. Kad izvučeš dobitnika, proglasiš ga za najboljeg tvog fan-a. To što na Vukajliji promovišeše kanal je ravno tome si otišao u čekaonicu psihijatrije i isto to uradio.

Ma, šta da dam kad mi keva kupuje cigare.

Pa onda se strpi dok skupiš para ili budi kreativniji, ne treba ti šta ja znam koliko. I ovaj car je imao givavej na kanalu:
https://youtu.be/011muOrtFkQ

Strpljiv sam. Zaprati me i biće sve super.

Ovo mi je stvarno iskočilo na feedu btw

Hvala na ovoj vrsti podrške.

Не , озбиљно не тролујем, него ми је сајт срање постао одједном, некако више ни не пишем дефке, дошли неки други људи, видим да од вукајлије немам леба. Стварно не тролујем, него не знам где да се празним. Желим да кренете мојим путем. И да оставите вукајлију, ја ћу то урадити ускоро. Пријатно, и извините сви којима сам учинио нешто лоше овде. Деветаре, знам, био сам кул раније ваљда, али сад не, окренуо сам се пријатељима и друштву. Очекујем неку девојку ускоро, колико сам се трудио, ред је да ме усере нешто. Зато овде долазим да вам кењам, јер сматрам да и ви кренете тако, ништа нема од овог сајта. Раније ми било занимљиво. Те оцењујем дефке, постерчиће, бацим на форуму у некој нормалној теми нешто, па квизови, па певете са одређеним људима, којима сам препричавао дешавања са оном девојком која ме напушила, саветовање с њима. Мислим да нема ништа од тога и од тих савета ако цео дан али цео висиш овде.
Сее ја...

Jel me ko prati na jućub?