Prijava

Znam, BoNbaš, ali znam da me 50 % njih prati i gleda moje klipove, To je cilj. Makar i sa podsmevanjem.

Malećkin 1 će biti edin, a drugi vukašin

Poz Belčo, malo sam proanalizirao tvoj kanal , ima par problem, od tvoij 200 i nesto suba, svaki video ima 80, 90 pregleda (100 maks), sto je onako, nije sjajno.
Drugi problem je sto je interakcija na snimcima mala, malo lajkova/dislajkova i vrlo malo komentara ili ih uopste nema.
Da bi te jutjub alogritam gurao u rekomended I sirio dalje potrebno je da se sve gore navedeno zajedno uklopi u jednu celinu.
Treci problem je vreme gledanja tvojih videa, ja ne znam koliko je vreme gledanja nekog videa ali cu da probam kroz primer da ti kazem na sta se to odnosi.
Primer radi, video koji traje 10 minuta, ako je na nejmu prosek gledanja tipa 8 minuta, to je ok i Jutjub to prepoznaje kao zaminljiv sadrzaj gledaocima. Sa druge strane ako je prosek gledanja 2, 3 minuta Jutjub prepoznaje kao nezanimljiv zdrzaj i odbacije takve kanale, to jest ne ubacuje ih i rekomended.
Da ne duzim vise, sto vece vreme gledanja videa, sto veca interakcija gledalaca na datom videu( lajkovi, disljakovi, komenatri), to su vece sanse da te algoritam prepozna i pogura.
O ovome sam dosta drugo istrazivao, jer i sam zelim da otvorim jutjub kanal, nisam neki veliki poznavalac ove materije, samo prenosi ono sto su neki uspesni jutjuberi i strucnjaci na ovu temu rekli.
A tebi zelim srecu u daljem radu na Jutjubu i da ostvaris ono sto si zamislio i da budes uspesan u tome.
Slobodno mi posalji poruku, tu sam da pomognem i posavetujem.

Pomoć mi samo treba oko ideja za snimanje i neko ko želi da učestvuje u tome. A za savete ti hvala. Samo što se to promeniti neće, jer neću skoro imati neki bolji kontent.

koliko imaš godina brt

da nisi malo mator za te osvetničke žvake sa klipovima, riba se udala koji ti je kurac

белиша имаш ли посао неки?

Bonbaš, sprdam se. Bmk i za nju i za sve oko nje. Imam posao.

Druže, znam jednog što se tako sprdao, završio na urgentnom... prihvatiš da je cura našla boljeg, lepšeg, stabilnijeg, bogatijeg i guraš dalje. nisi valjda tip onih progonitelja što na kraju naprave sranje neko

Druže, pogledaj ceo klip. Ona je mene zvala.

Sto ne bih snimio video o svom konvertovanju u hriscanstvo, jeste da je privatna stvar ali ces sigurno od toga da dobijes preglede i subove.
Iskreno mene to mnogo iteresuje, ja sam hteo obrnuto (šitski islam) ali nije bilo moguce kod nas, jbg svi su suniti.

Druže, znam jednog što se tako sprdao, završio na urgentnom... prihvatiš da je cura našla boljeg, lepšeg, stabilnijeg, bogatijeg i guraš dalje. nisi valjda tip onih progonitelja što na kraju naprave sranje neko

A ustvari si to ti ti si radio to

Ama, nisam. Nazvala me da mi se kurči zbog klipova na jućubu. Mogu da ti pokažem poruke i pozive.

A ne mogu o kštenju, zbog familije.

U principu ako napraviš 7-8 klipova, i za svaki te neko prebije, kontam da bi ljudi krenuli da gledaju kanal masovno.

Pa, nisu moje noge špagete, pa da ne mogu da pobegnem

- Onog malog Kuzminog opet prebili.
- O sve ga jeblo, ta šta je sad opet snimao? Daj da vidim.

Šta znam, otkinuo bi zadruzi tipa 15% publike.

Cena slave batke. Inače će ova tema živeti duže nego kanal :) Šta znam, valda treba da ima koncept kog se drži - da bude edukativan, zabavan, inovativan, humanitarnog karaktera...Nešto.