Pitanje 1: Gde je koj kurac ona tema gde si mogao da postavljas pitanja?
Pitanje 2:
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=08&dd=28&nav_category=12&nav_id=1913665Ko drzi vinsku casu ovako, i zasto pobogu? Video sam vise slika Vucica sa ovim hvatom tacna-solja za kafu, video sam jos ponekog al nikako da pitam, zasto bre? U kom svetu je ovo normalno?
Zanima me jel ima neko da drzi ovako casu za vino pa da cujem razlog.Meni licno izgleda u najmanju ruku ko nesto sto bi del boj radio da izgleda kao da je neko mudo.
- BV
Znacajna tema

одговор 1: https://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3825#post_4070841
одговор 2: није жвака за сељака
- k
Iskoristio bih svoje agrarno porijeklo da pitam hoće li se autor Ejdus konačno sankcionisati ili je njegov modus ponašanja prihvatljiv na ovom cenjenom forumu?

Искористио бих моју претенциозност да у име мод тима одговорим на два питања, аутора Парам Парцхад и аутора Каменофил.
Param Parchard
Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan.
разлог вероватно си банован јербо си спемово неки форум а немој да се зачудиш да си добио бан од самог сајта који багује често па да је грешка у питању.
Аутор Каменофил, Ејдус неће бити санкционисан, јербо је он неки познати аутор типа запата или бомбаш тако неки лик па се модерацији тресу гаће од потенцијалних банова квалитетних аутора који 6 година нису написали дефку ал јбг педигре је педигре.
кад на сајту нема никога и дупли попут ејдуса су добро дошли.- PA
Ejdusa ne treba banovati nego mu uskratiti opciju za otvaranje novih tema jer preteruje sa tim, ako postoji ona fora da se može pisati svega jedna defka ili dve u 24h (nisam davno pisao pa se ne sećam) onda mora da može da se namesti i za otvaranje novih tema znači dozvoliti mu jednu temu u 12 meseci i tjt.
Smarajte Kaizena da to sredi - јп
Ban na tri godine, kad dodje pička sa originala ban 333 godine za original
- A
Ajde malo preciznije, znam jedan ali nije od pre pet godina ...
Par hintova još. - A
Ništa stvarno. ☺️ I drugi put.