Pitanja
  • celt

Pitanje 1: Gde je koj kurac ona tema gde si mogao da postavljas pitanja?

Pitanje 2:
    https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=08&dd=28&nav_category=12&nav_id=1913665

Ko drzi vinsku casu ovako, i zasto pobogu? Video sam vise slika Vucica sa ovim hvatom tacna-solja za kafu, video sam jos ponekog al nikako da pitam, zasto bre? U kom svetu je ovo normalno?
    Zanima me jel ima neko da drzi ovako casu za vino pa da cujem razlog.

Meni licno izgleda u najmanju ruku ko nesto sto bi del boj radio da izgleda kao da je neko mudo.

• хезно

одговор 1: https://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3825#post_4070841

одговор 2: није жвака за сељака

• melkijades

Iskoristio bih svoje gradjansko pravo da pitam zbog čega dobih ban jučer, hvala.

• k

Iskoristio bih svoje agrarno porijeklo da pitam hoće li se autor Ejdus konačno sankcionisati ili je njegov modus ponašanja prihvatljiv na ovom cenjenom forumu?

• 627

Искористио бих моју претенциозност да у име мод тима одговорим на два питања, аутора Парам Парцхад и аутора Каменофил.
    Param Parchard
    Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan.
    разлог вероватно си банован јербо си спемово неки форум а немој да се зачудиш да си добио бан од самог сајта који багује често па да је грешка у питању.
    Аутор Каменофил, Ејдус неће бити санкционисан, јербо је он неки познати аутор типа запата или бомбаш тако неки лик па се модерацији тресу гаће од потенцијалних банова квалитетних аутора који 6 година нису написали дефку ал јбг педигре је педигре.
    кад на сајту нема никога и дупли попут ејдуса су добро дошли.

• PA

Ejdusa ne treba banovati nego mu uskratiti opciju za otvaranje novih tema jer preteruje sa tim, ako postoji ona fora da se može pisati svega jedna defka ili dve u 24h (nisam davno pisao pa se ne sećam) onda mora da može da se namesti i za otvaranje novih tema znači dozvoliti mu jednu temu u 12 meseci i tjt.
    Smarajte Kaizena da to sredi

• јп

Ban na tri godine, kad dodje pička sa originala ban 333 godine za original

• Ejdus

Po meni je najbolje da limit bude 1 nova tema dnevno po clanu. Nista preko toga.

• celt

Po meni je najbolje da limit bude 1 tema trajno po sajtu.

• Cara™

Celte, imal struje. Restrikcije?

Kenjaza ili struja bez duse kako ce biti?

• celt

kakve restrikcije, sto ne bi bilo struje?

jel kod vas poceli da uvode restrikcije???

• celt

nema u nisu kolko znam

• celt

nema restrikcije, ima struje

• Cara™

Vucic prosipo neku spiku da svajcarska u bedaku zbog struje i usa
    Trolovo def

Inace najavljuju za jesen restrikcije svega ajd znaj

• melkijades

Ajd pliz ako vam nije mrsko, da mi neko iskopa film o vajaru koji je izašao pre 2-5 godina, nekom nadrndanom matorom liku, ne mogu da se setim o kome je i kako se zove.

• A

Ajde malo preciznije, znam jedan ali nije od pre pet godina ...
    Par hintova još.

• A

Ništa stvarno. ☺️ I drugi put.