Prijava

https://www.google.com/amp/s/balkans.aljazeera.net/amp/teme/2021/11/17/vijetnamski-robovi-u-srbiji-strogo-kontrolisani

Vijetnamci u Srb rade za Kineze u letnjim papucam na gradilistui majcama kratkih rukava, novembar mesec. Skoro bilo i da su mačke nestajale na gradilistu. Nije Kina vec Srb.

"Oce kupi nece kupi?! Samo geda! Nista ne dla!"

Onog momenta kada su Srbi poceli da rade u Kineskim radnjama za 20k dok Kinez radi samo i iskljucivo na kasi je dokaz koliko smo se kmetizovali.

Jbt averidz scena u kin radnji kinez bleji za kasom dok neka nasa nesretnica vreba sve vreme da li neko krade. U medjuvremenu testira novogodisnje lampice da li sljakaju.

Prodali smo im najveće nalazište bakra i zlata u evropi budzašto, mi smo najobičnija kineska kolonija, srpski narod treba jebati smejte se majmuni jedni

Bas smo debili sto se ugledamo na tako strogu i striktnu drzavu poput Kine,umesto da budemo slobodniji mi smo jos gori.

Imaju i neke peone sta vec da vide koliko je dobar i veran koji gradjanin,bolest.

Jbt ne ugledamo se mi na Kinu, mi se samo lozimo i dajemo resurse pod ocigledno ekoloskii i ljudski nerazumnim uslovima. Mada i sami smo trovaci svoje zemlje. Reke ne truju kinezi nego stoka.

`MI'
A bas se mi pitamo. Ne pitamo se na da nam je sns na vlasti kamoli sta dalje.

Smoklja ko te sta pita. Mi smo statisti.
Nama je jedini problem sto primetimo a nemamo kolektivnu moc da reagujemo.

Dobro nisam mislio na jadne Srbe u ćina šopu što su pristali da rade u tim uslovima i za te para :) Mada sećam se scene kad sam 2009. ušao u radnju da kupim nešto, udaraš direktno na kasu odmah s vrata, čovek izuo čarapu, stavio nogu na pult, seče nokte, pogledao me kao da sam govno i vratio se svojoj razonodi.

Inače nemoš više da predaješ engleski Kinezima onlajn, ne da im država. Vrv jer Srbi nemaju pametnija posla nego da im pričaju o svetu i kako komunistička partija ume i da brljavi, znamo iz iskustva.

Ali da što kaže hotulijan brat imaju bodovni sistem koji je blekmiror parekselans. Ne samo to nego klinci u školi počeli da nose neke digi rajfove što im mere nivo koncentracije, pa nastavnik može blagovremeno da opomene kad neko sklizne iz zelene zone. Aj i to, nego može roditelj da prati kući na telefonu takodje, postoji aplikacija :D

Ali što se kompanija stvarno zove skajnet..

Imaju bodovni sistem u mega 5g jezgru. Kozojebi i pirinčari i dalje zive lajf 15veka.

Onaj klip sto si kacio onog dijabolika iz megapolisa u stanu 15m2 koji vredi 250k dolara.

Robovi vole robstvo. U ovom slucaju rob je mentalna kategorija.

Da bar verujem u boga i pakao i te munje pa da se tešim kako će pičkousti et al. da završe u najdubljem ponoru dok ih večno karaju crni demoni, al kurac, oni znaju zbog čega sve ovo rade, njihov život je bajka sa srećnim krajem, mi sužnjevi ćemo da pomremo u najgorim mukama. Sve sve ali žutim čovekolikim insektima da nam prodaš zemlju pod nogama, pa majku ti jebem da ti ne jebem dok supu ruča.

Smoklji, nije posteno da tako pises sve dok rado kupujes jeftinu tehniku iz Kine i uzivas u bas tim blagodetima.

Svi bi kinesko dobro i jeftino al kad bi oni da se naplate postaju zuti insekti. Nije posteno.

Doci ce zuti covek...

Nego šta nego da je pošteno, nisam ja kriv što su kosooki mravi dopustili komunjarskoj bagri da im naprave takvu distopijsku vukojebinu gde je većina 'ljudi' primorana da radi u sweat shopovima zapadnih korporacija za crkavicu. Kapitalisti jebiga šta će, ako može jeftina radna snaga daj, jebeš što je žuta. Druga bi se pesma pevala da je Čang Kaj Šek dobio bando crvena. Možda i ne nešto drastično drugačija, ali svakako bolja od ove pošasti i zla koji sad odande izviru.