Prijava

Mi nemamo sinergiju da ocistimo smece ili komsija komsiji pokosi livadu. Svi gledaju samo kako da se izgrbave, da drugi uradi.

Onda te taj drugi navuce jer si lezilebovic. Posle kukas. Opsti princip al kad tebe zadesi nakon 50god onda je teorija zavere.

Slicno kao kad deci ostavis dugove a majka ih ucila da je tata bio dobar.

Kad nisi dovoljno sposoban da upravljas svojom zemljom, stanom ili livadom, dodje drugi koji ti je otkupi ili otme.

To je siže, ostalo je hejt

Smoklja 2021: averidz cajniz lokalac pustio usnu pipetu u mozak posisao sivo tkivo

I N S E K T
N
S
E
K
T

Primetih da se ne voli nešto N1 na ovoj temi, ali evo snimiše lepo reprezentativnog Kineza.

https://rs.n1info.com/vesti/blokirana-ekipa-n1-na-izlasku-iz-industrijske-zone-zrenjanin/

Zamišljam šta bi se meni desilo da ovako nešto uradim u Kini i osećam se jadno.

Mog dedu je '68. ili devete pregazio Japanac, e sad da li je ambasador, nekakav izaslanik ili direktor ne znam više tačno, morao bih da proverim. Deda jeste išao putem pijan, navodno, ali je i ovaj bio pijan, takodje navodno. Svašta je navodno, sem činjenica da je čovek zaista nastradao, na 100m od kuće ga ubio Japanac. Beda. Činjenica je i to da je ovaj koliko sutra napustio zemlju, kako je posle prošao kod kuće pojma nemam. Činjenica je i da se zbog incidenta nije otvorila fabrika svile u ŠA (ili okolini), zbog čega je ovaj u prvom redu i došao.

Ali generalno da, jedako nisi imao bilo kakva prava ni pre 50 godina, samo nisi morao puno da razmišljaš o tome ako nisi hteo, a danas ti se nameće, gde god da baciš pogled.

Čuću se sa burazerom večeras pa ću pročeprkati po tome malo, i zaboravio sam šta se sve "tačno" dogadjalo.

Ozbiljna je zaostavština Barnejsova vidi se. Ameri su tek pre pešes godina počeli da baš duboko burgijaju spiku Kina je majka svih zala, guja u nedrima planete naše zelene, zagadjivač i tiran. Orijentalni despot, genocidaš, orvelijanska distopija i ostali pridevi da ne nabrajam. To je već izučena i utvrdjena lekcija sa sovjetima, sad samo treba dati drami malo savremeniji spin.

No, pešes godina je bilo dovoljno da neki tamo Srbi iz Srbije progutaju govance - doduše bilo je već fino sažvakano, pasirano - i da razviju ideološki stav establišmenta koji je jedini svetski takmac Kini. Malo je to bizarno, jer se mi u najboljem slučaju takmičimo sa Bugarskom, no dobro, ajde da se igramo da smo i mi bitan deo ovog hladnog rata i geopolitičkih intriga.

Da se razumemo, potpuno mi je razumljivo da neki Kejleb iz Ohaja ima ovako razvijen manifest hejta prema Kini, jer po svemu sudeći većina toga je istina i za njega kao amera relevantna istina. Ali da mi seremo na vukajliji iz neke pozicije veltšmerca, kao direktno ugroženi Kinom, kao vrednosno izazvani, pa dajte da ne seremo. Niti nam je javni moral daleko od orijentalne despotije, niti nam je naročito jak taj duh slobodarstva iz kog polazi svaka kritika Kini. Inače nas ne bi ovi naši karali tim dražesnim tempom jako a polako.

I valja biti malo kreativan, ako već mrzite, vi što mrzite insektojede žutaće, pa smisliti i neku svoju terminologiju, neki izvorno srbijanski hejt spič, a ne kopi pejst renta zabrinutog republikanskog/demokratskog simpatizera sa forčana

Najjače što postoje likovi, i to Srbi ni manje ni više, koji osećaju potrebu da 'brane' kosooke od moje mržnje kao da:
1. im je potrebna vaša junačka zaštita
2. objektivno ne zaslužuju najveći hejt mogući, uz možda mudžose al mrtva trka
3. dobijate nešto od toga osim glađenja svog nabreklog dušebrižničkog kurčića

Kreativnost ima svoje prednosti naravno, ali u ovom slučaju za njom nema neke preterane potrebe, sva neophodna terminologija nam je već pristupna, i dovoljno dobro opisuje žuta govna. Ne valja ni mrsiti kurac preterano s kreativnošću da ne biste odali utisak ustaše, sa insistiranjem na ničim izazvanim novogovorskim 'rečima'.
Možda nama kao naciji nije javni moral daleko od orijentalne despotije, ali ja lično kao jedinka sam jebeni moralni mont everest u poređenju sa vini puom i ostalim žutim komunjarčićima.

Naravno da nisi direktno ugrožen Kinom, samo ti komšije i familija rade u kineskoj fabrici za šaku riže i dve ribe dnevno, nemaš predstavu koliko zajma si uzeo od brata Sija po najnepovoljnijoj mogućoj kamati (koje neće otplaćivati Vučićeva deca već tvoja), kineski poslodavac može bukvalno da se ispiša po tebi bez da trepne i u realnoj si opasnosti da, ako nastaviš ovim tempom, napraviš od sebe kinesku provinciju za 15 godina.

Ne Melch brate kako ne kapiraš, nismo mi dovoljno bitni da mrzimo kineza, to sme samo Kejleb iz Ohaja da radi, a mi ima da ćutimo i da sišemo kineski mikro penis pa da pevamo.
Jebati prejebotinu da ti ne jeba

Ovo Jebacevo me podseca na onu pricu kad je Car govorio kako mi primitivci balkanski nemamo pravo da pricamo lose o Saudijskoj Arabiji,Afganistanu,Jemenu i ostalim rajevima na zemlji.

Šta misliš kako na Žvalu gleda brat Si kad dodje da kao nešto pregovara sa njim?

Pazi Šmo šta pišeš ovde, ima šef kineski sve to da ti prečešlja kad odeš za 2 godine na razgovor za magacin u nekoj novootvorenoj fabriki.

Mož mi ga pročešlja ovog dole