Prijava

Šta misliš kako na Žvalu gleda brat Si

Ko i svaki drugi inferiorni žuti insekt kad ugleda ljudsko biće (doduše pičkousti je daleko od ljudskog bića al bar ovako po spoljašnjem izgledu liči), sa zavišću i prezirom što on nije belac sa otvorenim očima i prosečnim kurcem.

Ali vidi meni se stvarno čini da žvalavo visočanstvo nikako nije u zavidnoj poziciji - visok, krakat, e sad da ima malog miška bilo bi previše, ne može život baš skroz da ga uskrati. Dakle možemo pretpostaviti da dole ne oskudeva, uspeo je i četvoro dece sa njim da načini. E sad - brat Si, Makron, Putin...Svi liliput edicija, a upravljaju nekim zemljama koje su realno sile od čije milosti zavisimo i koje bi mogle u datom trenutku da nas pojedu (bar da probaju). E sad drug Putin nije kompleksaš čovek, za razliku od ove dvojice i pojedinih drugih zvaničnika koji nas posećuju s vremena na vreme. Si kontam da nas posmatra očima skakavca, bukvalno, a zamisli tek Makrona - stane pored njega da se slika za novine, sav sitan i nežan ko dečačić, i misli u sebi - slikaju me sa ovim degenerikom, a gle kolki je, garant mu je tuki veličine zlatiborskog sudžuka i možda je čak plodio Angelu za vreme zvaničnih poseta, a ja nisam stigo.

Taj neki odvratno - kompleksaški rad. Nije ni čudo što su nas prezirali kad Dušan Silni, od svojih navodno 2.14 ode na dvor sa svojom ličnom gardom, njih 200 od po 2 metra minimum, da pregovara oko otkupa svinja ili baruta.

Nisam hteo baš toliko da zalazim u te vode, zato sam i napisao prosečnim kurcem, ali da, bojim se da sve ukazuje na to da Vučela ima palamarčinu u gaćama, i to je samo još jedan u nizu razloga zbog kojih ga mrzim. A baš sam i guglao da proverim kolko je visok vini pu, kaže gugl 180, nije tolko loše za kineza, osim ako CCP nije uspela da i tu ispropagandiše.

Čega 180 leba ti :D

Vidi jeste stvarno, mašala

Jadan Dačić, i Kinezi kad dodju viši od njega.

Pravi iphone za 80£ mesecno, deca 12 god rade najkare bata kupio vidi sto su nove - OK

U Srb legalno eksploatise rudu, gradi autoputeve i mostove - pretnja insektoidnog žutaća

Ma boli mene baš da branim Kinu od bilo koga, mrzite koga oćete da se razumemo, ja to samo iz čisto plemenitih pobuda vas upućujem da vaša lična mizerija ima tačno 0 dodirnih tačaka sa Kinom

Baš kao i mizerija vaših komšija rodjaka itd što rade za iste te kineze. I da su marsovci isti bi kurac bio, jer su pod tim uslovima ti ljudi/zemlja/resursi prodati i izdani, karakter kupca je apsolutno nebitan i žešći je kopijum fokusirati se na to kao besna kučkica jebiga. A nevjera vam do koljena sedi, ispod skuta pije ladno vino

Pa normalno Caro, kad udari na ono što je meni blisko tad ću da pizdim, šta meni pišti jaje za tešku sudbu malih nedužnih kineza. Daleko od ochiju daleko od kurca.

Jbg Šmoklja, na isti način i tamo nekom kinezu zvone žuta jaja što eksploatišu rudu u tvom gradu.

Jasno Cara™, s tim što je moje pištanje jaja bitnije, jer sam ja ljudsko biće i moralni autoritet, kinez je buba.

Imaš baš lepo mišljenje o sebi, da ne kažem uzvišeno.

Bog ne gleda jednako na nas i kineze. Oni kada stignu na vrata raja dobiju ono što bube zaslužuju.
Gaženje cipelom :D

Jbt ovaj Cara nikad nece izaci iz 2010. godine.

2010. najkulja godina.

Posle su bili zabavni samo daunovci i daun humor.

Slušam Nestora na balkaninfo, kaže transplatacija bubrega belca na žutaća uspešnost do 4%. Genetske osobine se ne preklapaju.

U pravu je Šmoklja. Imao sam trip da smo svi ljudi.

Ajde da kazem i ovde.Caro ostani ti u 2010. i sam kazes da ti je tamo najbolje,tamo i pripadas,cela decenija te je pregazila.

Znas kolko me to zanima