Prijava

Nisi objektivan.
U svetu ne postoje veći robovi od samih Kineza.
Oni su osnova održivog kapitalističkog sistema koji tebi i zapadnom svetu odgovara.

Napravice tamo neki rob jeftino...

Ajd ono izguglam human teleport aliexpres cheap free shiping

Nema free shiping, kakve picke.

Na samu pomisao na entitet 'Kineza' mi krv tako proključa i ispuni me opšte gađenje i netrpeljivost, daleko više nego na pomisao na ustašu, šiptara, baliju, turčina, bugarina. To su neke moje lične predrasude jebiga, ali duboko u dubini duše i iz petnih žila osećam da su ogavština i zlo, i pre nego što se nađe neki dušebrižnik da kaže 'ah kakvo je to primitivno generalizovanje', da kažem da se smiri malo, naravno da ima i normalnih, običnih, dobroćudnih ljudi i među njima, ja pričam više o Kinezu kao konceptu, kao ideji personifikovanoj u članovima njihove partije, ili ovim nadrkanim direktorima Ziđina što ih viđam ovde kako se kurče u besnim autima. Šljam je šljam, koje god mu boje bila koža, ali kineski šljam je ipak jedan nivo iznad.

Nema nijedne države u Evropi koja je svoje najvrednije resurse dala tako jeftino strancima. Nijedne. I nema nijedne države Evrope koja u 2021. godini ima robove na svojoj teritoriji. Ako grešim, volo bih da me neko činjenicama demantuje.

Ah, da, tema je Kina. Najveće zlo među svetskim silama u istoriji čovečanstva, s eventualnim izuzetkom nacističke Nemačke. Pravićemo Ameriku od blata kad nas žutaći preplave.

Hejt je opravdan ali ne i objektivan.
I ja bi ih mrzeo posebno kada bi gledao da se kurce u mom gradu resursu moje zemlje.

Ipak, nisu oni krivi sto su sposobniji.
Niko ne voli da radi za drugog i namece svoju volju.

Ali koka kola moze i holividski film je must have.

Neki lik je skoro rekao, nije problem da se otresemo zapada, ali nama se njihova show industrija toliko uvukla da ne mozemo bez nje.

Taj neki odnos klasicnog kosovara, mrzi siptare al proda zemlju po duploj ceni da bi uzeo dva stana u bg.

Mi smo to, to radimo mi

samo što ovde nije prodato po duploj ceni nego ko da je black friday cele godine

Kako možeš da kažeš da hejt nije objektivan? Ima toliko objektivno validnih razloga da mrziš kinesko ustrojenje i ološ koji se iz njega okotio. Socijalni kredit, logori za reedukaciju, organizovana trgovina ljudskim organima, kulturna revolucija, Tjenamen, Tibet, Hong Kong pičke materine. I što opet mora to bombasovsko-dihotomijsko viđenje sveta 'aaa ako mrziš kineze onda pušiš kurac amerima i kapitalistima'. Ne brate, mrzim i te druge, samo ove žute nešto više.

Dati NIS, rudnici, železare, litijum, dovedene fabrike varjači i guma da ti Kinez lupa šamare i šutira, a zbog čega, zbog kojih para? Za koju milijardicu, to kad se raspodeli na celu mašineriju, i nisu neke pare. Mada možda grešim, možda se trilioni obrću iza kulisa, ali po naprednjačkoj estetici rekao bih da su nas za male pare rasprodali. Ko krezubu kuravu.

samo što ovde nije prodato po duploj ceni nego ko da je black friday cele godine

Ocigledno nije imao ko drugi da kupi.
Ne secam se jednog protesta radnika zelezare. Ne budi n1

Ne brate, mrzim i te druge, samo ove žute nešto više

apsolutno se slažem. Samo jer su ti na oku.
Mi u Vojvodini i dalje najvise mrzimo madjare. Zna se zasto.

Ne mora Sevastinjo niko da trpi ta sranja. Prodaš stan u Zrenjaninu, makneš se na selo, gajiš kokoške i sadiš papriku.

Mi u Vojvodini i dalje najvise mrzimo madjare. Zna se zasto.

https://www.youtube.com/watch?v=43UAVr_yUfY

Ocigledno nije imao ko drugi da kupi.

Jel mora sve da se proda? Jel smo mi kao narod glupi da radimo to što rade ti što su to kupili? Jel su tito i komunjare bili neki warloci ili nekromanseri pa su imali neko zabranjeno znanje kako da stvore relativno govoreći samoodrživu industriju? Zašto se nije krenulo u neke žešće reforme da se obnovi industrija? Zato što tu treba da se zapne, a prodajom se nafatiraju lepo džepići, obezbede se čukun unučići, a zemlji i narodu ko jebe mater.

Šmo brate kad se žuta noga zacari i ovde kod nas al ono bukvalno, ove će ti doći na kuću da ti gulaju klistil u bulu jel si gledao necenzulisane polniće https://www.youtube.com/watch?v=xzs5kjVNpc4&ab_channel=simaviaracing

Tito i jugosloventsvo su bili produkt. Kao i danas sto je sns produkt.

Mi smo statisti. Nas problem je sto vidimo a nemamo narodnu sinergiju.

Melki tebra kad dođe do toga veruj mi kao besan pas ima da im grizem karotide da šiklja žuta krv i kopam oči noktima dok me ne urokaju kao kera. Ima da bude tard rage unleashed