Rat u Ukrajini 2022

1. Buahhahahahahaha kakva priča ovde ☺️

2. E jeste se našli vas dvojica, još vam fali trifors al pod dejstvom pečuraka

3. Bog je dobar ne treba ga mrziti :)

4. Trandže i fensi zamenice su pomodarstvo, kao Tamagoči.

Nema zavere, nema Molocha koji diktira Sorošu, koji diktira CIA, koja diktira NVO koje guraju priču da mi se sin oblači u roze u obdaništvu da bi nas što manje bilo na planeti.

Ima pohlepe korporacija koje su shvatile da je to sad u modi pa bi da uzmu neki dinar podržavajući to na koji god način.

Kao što ima i pohlepe reakcionara koji guraju tradicionalnu make your bed, ona da radja on da brani spiku, prave podkaste itd

Pomodarstvo i pohlepa.

Zapravo kao rat sege i nintenda ranih devedesetih. I onda došo soni razjebo ih sve.

5. prvo se pozdravi gospoda, okotu neljudski.

6. Zap je ovde domaćin, treba mi njega da pozdravimo

Dobro nam došao makar na kratko

7. Hvala ti Zapata
    Što si došao

8. Na kraju kad svi odete u Raj nemojte da pricate Bogu takve stvari meni mozete i tamo nema veze ne ljutim se toliko...

9. Počinjem sve jako da vas volim ☺️☺️☺️

10. Zap ☺️ Pozdrav veliki. Uvek mi je drago da te vidim. A u ovog Ludog Psihijatra sam zaljubljena, tačnije u osmeh njegov ☺️ hahahahhaahah

11. Opet će pare da traži, pampur u rč na vreme da se ne zapati

12. Da me poznaješ gram - pojeo bi svoje reči - ali nisi imao tu privilegiju, tako da mi te žao! ☺️

13. Možda je umro kada je vidio ovo

UBIO SI ŠMOKLJU, JEBAČU

Ovo pogrešno zvuči

14. Video je i odobrio s mirom. ☺️

15. Evo je ova Avi što tripuje Hitlera.

16. Kome se ne sviđam može da me poljubi u dupe. ☺️ Između guzova, na crtici. ☺️

17. Ja sam obrnuti Hiter podrzavam crnacku dominaciju trebaju da nas jebu svojim ogromnim crnackim kurcinama u usta sve znaci redom Djevreje, Azijate pa na kraju Belce narocito Nemce (njih mogu i u dupe i onako vole oni to)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.