Prijava

nece hotule, ovde su drugoruje i drugoukri a takvi jedino sto znaju jeste da idu na gej parade

Ladno se u ns potukli prošle godine, u pabu, a drugar šef tamo. Drugar inače ne podnosi bahatost, bezobrazluk, nevaspitane, drske itd. ljude, a ove pogotovo pošto ih se masa ponaša kao da je sve ovo ovde njihovo i idu mu na jaja jednom rečju, al mora da ih trpi šta će čovek. I pukne mu film i tako ih napiči da su se ovi samo pokupili i mirno udaljili haha.

Bolja mi je priča daleko kad su se u ša neki momci pošibali u poslastičarnici (!), sto do stola, imali neke razmirice vrv prethodno i krene tuča. I padne jedan od njih na sto kod neke tri ribe koje su jele sladoled i gledale svoja posla, i njih tri, ni manje ni više, krenu da ih gađaju sve redom flašama, čašama, činijama...Čime su stigle. Posle 15 sekundi samo njih tri ostale tu, ovi se svi razbežali glavom bez obzira.

па шта друго очекивати да се дешава у градовима попут НС БГ и тако тих већих

Firer Vučler je propustio ekskluzivnu priliku da Šipcima zapuši usta: kad su poterali priču da izbacuju dinar, trebalo je da mi to uradimo pre njih u celoj Srbiji.
Isto i za NATO.. udjemo mi u NATO i Šipci nema šta da ulaze, jer su preko nas već tamo.

isto i u jevropu smo trebali prvi a ne tamo neki slovenci kroasani

Gde je Boško FAŠISTA da se zauzima za nešto ovijeh dana, nije ni saučešće Rusii izjavio

Ima priča za Slobu u Dejtonu.
Zvao Sloba Milana Panića tamo kad je stig'o da ga pita kako će da idu razgovori. Оvaj mu rek'o: pazi.. oni (Ameri) će prvo kod tebe da dodju i da ti daju ovaj plan, i ti to treba da prihvatiš. To ne očekuju ni Alija ni Tudjman i stavljaš ih pred svršen čin.
Sloba pogledao predlog i rek'o: pa ja ovo ne smem da prihvatim! Ima oni moji da me ubiju kad se vratim u Srbiju!
Panić mu rek'o: od ovoga ne možeš više sigurno da dobiješ, a ti kako hoćeš.

Cela fora je inače bila da su Srbi očekivali nezavisnu srpsku državu u Bosni i sve osim toga je bilo praktično poraz, a Ameri to nikako nisu hteli da dozvole i onda su smislili to što su smislili (kobajagi nezavisno, a ustvari deo veće države).
Status Brčkog je bila posebna priča i to isto nisu smeli da puste bilo kome, pa su smislili poseban status za njega.

Elem, kad je Sloba na kraju izvagao, pristao je na predlog ('nezavisna Republika Srpska i okviru BiH' + distrikt Brčko).
Kad su to čuli Alija i Tudjman nisu mogli da veruju.. Hrčci su inače bili ubedjeni da će da izburgijaju HercegBosnu, a mundžosi su išli na kartu 'sve kako je i bilo'.
Sad kad je Sloba potpisao, krenuli su Ameri da pritiskaju ostale. Hrčci su na kraju najgore prošli u tom cenkanju jer su morali da pristanu da Federaciju BiH, kao kontra-težu Rep.Srpskoj. Mundžosima je obećano da će vremenom da uticaj Rep.Srpske bude umanjen i da će sve više da se ide na tu njihovu varijantu s početka, i to se manje-više i dalje dogadja.

Tako da, da, treba zaista neki put da stisneš muda i da kreneš prvi, a ostali nek krše glave posle

Jbg, ima i ona druga prica, ne ocekuje se jedan uslov, nego svaki i uvek da se ispuni

jbt de su svi oni nauchnici sa sajta zaduzheni za odnose rata u Gazi kako treba sjebati sve te teroriste mudzose nema nikog da kobjasni, u startu posle mAsKra svi bili najpametniji sad ni kme da se cuje

Treba syebatj sve te teroraše, tako kažemo svi mi pajkani sa de_Dust2 a vi kakote?

ostala sirotilja za klanje

Koga podržavate u ovom sukobu?

:D

ameriku bato iskljucivo

Ovo

Zbog ratnog stanja, vojno sposobnim muškarcima zabranjen je odlazak u inostranstvo, ali ne postoji procedura za pozivanje regruta koji su van države.

jok vijace lasom kojekakve volodimire po njemackama i jadranima