Rat u Ukrajini 2022

1. hahah koga je kinez bombardovao ili rus u skorije vreme sa imperijalistickim potrebama kakva relativizacija lolo

za ruje znam da su bombardovale pajsad svabe a kinezi bukv nikad nikog

2. Rusi po Siriji, kasetne bombe po civilnim područjima Alepa goes brrrr

Sta ce Kinezi bombardovati, čitaj knjige carooo, geografski položaj Kine te isključuje iz sukoba duž 80% teritorije najprije to, da ne idem dalje da objašnjavam..

3. Ruje po Sriji kacu ameri vec uveliko jeli govna tamo. Na kraju ruje i sacuvale to nesto malo sirije i asada.

ali bombardovao bi te i kinez i rus da si se usprotivio njihovim imperijalistickim zeljama u periodu kad su apsolutno najmoćnija sila na planeti.

sam si ovo napisao za kineze lol

4. a ameriku geografski polozaj ne iskljucuje, oni su nam tu blizu..sta sad hoces da kazes da svako ima imperijalisticke potrebe i da bi nas svako bombardovao zbog tih potreba.
    ma zapad je navikao da ima kolonije, to je njihova politika.

5. Pa sta sam tu pogresno napisao, svako ko bi imao moc kakvu je USA imala 90ih bi ucinio isto sa svakim ko se ne prikloni njegovim zahtjevima.
    Ta Amerika je bombardovala i ovdje, zaustavljala akcije, dopuštala i spriječavala šta je htjela. Moć je jebena stvar, kad je imaš u svojoj sobi kurčiš se a kamoli kad je imaš u svijetu,

6. zadnjih par dana rusi ih odvalili.sve se znalo od prvog dana rata bukvalno.ide se do poslednjeg ukrainca i ukrajna nema sanse.ima nekih koji su verovali u zelenskog primili se na onaj nenormalni hajp sa njim, mozda su i vacine imale uticaj na to ko zna

7. Ma ne pricam o tom sukobu, to ce svakako da se skonca za stolom, ko ce zaustaviti ruse osim PENKALA koje ce da potpiše mirovni sporazum to je svima više jasno moj labo.

Možda u početku bilo nejasno, sad je postalo samo agonija čiji kraj svi čekamo kao u gazi ovo naravno sve uz pozitivne ishode i manji broj zrtava ali ne lezi vraže, kraj se ne nazire

8. plidu jos uvek zivi u iluziji da ce postoji nesto sto se zove ukrajina a da sustinski to nesto i znaci

jok sace ruje kad izgaze sve zivo da kazu E AJMO DOGOVOR DOSTA JE SRANJA

9. Ma nece je prisvojiti, to bi onda znacilo da se ide na poljsku ili balticke zemlje tj granica se pomjera do tih zemalja i nista nisi dobio, opet raketni sistemi na samoj granici s rusijom a direktna konfrontacija sa natoom, nece da moze.

Ili mirovni pregovori (uz kakvu takvu ukrajinu) ili ww3, nema trece

10. ma razumem ja to ali mislim da ne bi svako bio ko ameri.neko bi ali ne svako.
    kazu da ukrajne nece ni biti.u svakom slucaju rat se ne zavrsava dok ne pristanu na ruske zahteve a koliko vidim pristace tek kad ne budu imali vise koga da posalju u rat.
    zelenski ih je unistio..jevrej.dal je to osveta jevreja prema ukraincima posto se zna ko su bili ukrainci i sta su radili jevrejima po logorima.

11. zelenski ih bukvalno tera da ginu lik samo sto ne kaze ako ginite sto vise mamu vam jebem

12. Ma nema ništa od WW3, to baš i pričam. Ironija je u tome da nas od WW3 čuva moć kapitalističke pohlepe.

13. Ma nece je prisvojiti, to bi onda znacilo da se ide na poljsku ili balticke zemlje tj granica se pomjera do tih zemalja i nista nisi dobio, opet raketni sistemi na samoj granici s rusijom a direktna konfrontacija sa natoom, nece da moze.

jbt sta pricas pa vec sad imas granice sa nato drzavama a imas i kaljinigrad jaka muda granica sa natoom to vec postoji

ruje traze da se granice natoa vrate u fazon 2008. a to znaci gomile zemalja van natoa, al ajde...

14. jevreju stalo do ukrajne lol
    to je kao da kazes za nekog ciganina kod nas da je veliki srpski patriota..ma jos gore od toga

15. che ww3 je u toku, ni za ww2 tamo fazon 42e nisu znali da je to to

ww3 poceo pajsad 99e bombardovanjem srbije

16. ma kakav zelenski to puse samo drugosrbi kako je on tu neki igrac. Kokainski je ono neki fazon belogrlic ili kojo da mu kazes E BAJO SACE TI PITAS

ili recimo sergej trifunovic bukv modz ga zamislis u takvoj ulozi. klasik retard za zapadnu javnost

17. bas me zanima sta ce da proistekne iz svega ovoga, da li neki vrli novi svet..msm ocigledno da se krece u tako nekom pravcu.

18. ma kakav zelenski to puse samo drugosrbi kako je on tu neki igrac. Kokainski je ono neki fazon belogrlic ili kojo da mu kazes E BAJO SACE TI PITAS

ili recimo sergej trifunovic bukv modz ga zamislis u takvoj ulozi. klasik retard za zapadnu javnost

Pa da ali mislim da bi jedino on ili neki jevrej pristao na ovako nesto

19. WW3 je u toku od ‘45.
    Mislim na nuklearni rat. Nikada neće da dodje do toga.

20. Pa da ali mislim da bi jedino on ili neki jevrej pristao na ovako nesto

da naravno to je kvalitet plus bilo bi cudno da je janukovic ovo odradio. ipak je ovaj pronadjen za ulogu

Mislim na nuklearni rat. Nikada neće da dodje do toga.

vrv, postoje i razne teroije da sve to silno nuklearno oruzje ni ne postoji u toj razornoj moci kao sto se predstavlja (nestace planeta toliko ga imamo bato) vec sluzi za odrzavanje privida sile bukv i polariteta. nesto kao let na mesec lol

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.