Rat u Ukrajini 2022

1. Au caro dobro ti ovo sa zelenskim i sergejem trifunovicem bukv sad vidim sergeja u zelenskom

2. ne znam bogami testirali su nuklerke.zna se sta mogu.ali ne ratuje se sa njima do totalnog unistenja.milinovic kaze prvo ide jedna serija pa onda pregovori, jel nastavljamo ili priznajete poraz.

3. zato i jeste fora da budes u poziciji da ti mozes da oboris njima vise nego oni tebi.pa ko izvuce deblji kraj mora da kapitulira

4. Sada je više gotovo nemoguće nezamisliti Sergeja u umesto tru Zelenskog

Kao onaj majmun što mi je za vjeki vjekov usrao pesmu jedne noći u decembru

5. a jeste ih nasao.zelenski bjela i sergej.poklapanje 100% kao da su jedan isti covek

6. ne znam bogami testirali su nuklerke.zna se sta mogu.ali ne ratuje se sa njima do totalnog unistenja

ako tako gledas bukv ratuju ameri sa rujama (ukrajina paravan za praznjenje resursa) bukv imas rat dve nukl sile, sa tog aspekta ovaj rat deluje dogovoreno. Neko ko bi bio u panici upotrebio bi stratesko oruzje radi odvracanja. Ili to ili su rusi mega sigurni u sebe koji kazu jebacemo ih na terenu u blatu sa starim tenkovima i iranskim dronovima

7. jesi gledao milinovicev zadnji intervju.
    odvracanje bi bilo tek kad bi za kratko vreme rusi izgubili vecu teritoriju i da nisu u stanju da popune redove ili naprimer ovi im uniste tri podmornice odjednom onda cetvrta pali takticko iz momenta

8. Po zvaničnoj vojnoj doktrini Rusija ima pravo prva upotrebiti nuklearno oružje, ukoliko je napadnuta konvencionalnim oružjem na takav način da je sam opstanak Rusije doveden u pitanje.

9. kaljiningrad ne smeju da pipaju jer je tu tolerancija skoro nula.bacis jednu granatu, ide takticka odma

10. nisam jebo milanovica (rvacki djilas), al bukv zapad je mogao vec to sve upakuje rujama da je hteo, al vestacki se dozira rat od strane zapada i pravi se fol prica da zapad ne ucestvuje nego pomaze.

Sa nekog aspekta rat u ukr deluje kao doslovno dogovoren. Pajz i ruje su imale krize i stalno mora jos ljudi da se regrutuje. Nije da nije bilo stiske i kojecega, i kontraofanzivi a rat (spec op) je trebala da traje 3 nedelje bukv

ocekivo se blickrig ko na poljsku

11. Po zvaničnoj vojnoj doktrini Rusija ima pravo prva upotrebiti nuklearno oružje, ukoliko je napadnuta konvencionalnim oružjem na takav način da je sam opstanak Rusije doveden u pitanje.

To mozda za ove interkontinetalne.kad je opstanak rusije doveden u pitanje onda ide to.a za takticku ne treba toliko

12. ameri bi da su na mestu rusije do sad izrokali ko zna koliko taktickih.

13. Ne bi, ali bi zato ravnali Kijev kao što su Bagdad.

14. To mozda za ove interkontinetalne.kad je opstanak rusije doveden u pitanje onda ide to.a za takticku ne treba toliko

Ne odvaja se to u vojnoj doktrini... nuklearno je nuklearno, bez obzira na veličinu.

15. ameri i jesu jedini u istoriji koji su bacali nuklearne bombe bez ikakve realne potrebe (obajsni ti to drugosrbima da nije ok)

i na nas su rokali uranijum, al bio je pajsad osiromasen pa i nije neka frka jelte (objasni drugosrbima)

16. I ovo što sam rekao važi samo za napad konvencionalnim oružjem. Bilo kakav napad nuklerarnim oružjem, pa taman ono bilo i taktičko, omogućava promptan nuklearni odgovor.

17. ameri i jesu jedini u istoriji koji su bacali nuklearne bombe bez ikakve realne potrebe (obajsni ti to drugosrbima da nije ok)

Tačno, i to bi se moglo smatrati genocidom.

18. evo krece nuklearna lozana od jovora, lepo che reko da vrv nece nikad ni biti upotrebljeno jer je besmisleno samo po sebi (ako postoji u obliku i kolicini koja se pretpostavlja)

kao ispalis nuke bomb i sutra ocekujes cveće bravo mejmune

19. sve u svemu satanisti sad prave sranja u gazi i drkaju iran, ovo vec izgleda kao stvar prepustena slucaju

rat u ukr postaje siroce

20. nisam jebo milanovica (rvacki djilas

momcilo milinovic, profesor

al bukv zapad je mogao vec to sve upakuje rujama da je hteo, al vestacki se dozira rat od strane zapada i pravi se fol prica da zapad ne ucestvuje nego pomaze.

jeste.znalo se sta se sprema jos pre 10 god.mozda ni ameri nisu mogli drugacije, sta vredi da daju ovima avijaciju i sve kad ovi to ne znaju da koriste.a treba i njima.ove granate poneki tenk to moze.ameri odigrali najbolje sto su mogli.napravili rusima sranje, vladaju evropom ko nikad do sad, kad prodje rat doci ce sa investitorima da iskoriscavaju ono sto je ostalo od ukrajne.oni dobri.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.