Prilažem neki random gay almost klip da pokrenem ljude. https://www.youtube.com/watch?v=RgJwPco3wew&ab_channel=Mrwhosetheboss
- S
de mi nestao komentar :O
ugl podrzavam teme ovog tipa

da, dobra tema. dok drvimo o teorijama zavere koje kurcu ne vrede i nemaju veze sa realnoscu, 20ak devica sa teskim asbergerom osmiljaju kako ce nam izgledati realnost za 20 god.
i podmecu je polagano, da i ostale smaknu na svoj nivo socijalnosti, pa ce onda da prave novi svet.
ljude generalno boli kurac, jer gledaj, igla i nanoroboti jbt, pod kozu, daj da se borimo, ovo sranje je nebitno za nrdove, gle mim kako iscrpljen sedi sa vr, ja ovo nikad necu, itditd, a i gore stvari su se provlacile otuda.
drzimo se sopstvenih stavova, a sutradan ce te deca terati da navlacis neki kurac na glavu i drugi u dupe kako bi mogao da igras sah i da platis racune, a tebi nista nije jasno sta se dogadja oko tebe.
to nije bitno. fokusiraj se na gluposti.
bice to teska navlakusa, to vam garantujem.Gde neće, pa navukli smo se na gore gluposti... podseti me to na jedan status...
"Prvo smo čitali ruske pisce, pa Markesa, pa smo počeli serije, onda je došao internet, pa kratka forma, pa tviter, pa citati, tri rečenice iz cele knjige, pa kuce, mace, slike, sad satima listamo storije na Fejsu i Instagramu, a tamo odron mozga, ili svaki dan četristo novih fotki svog deteta, ili neka muzička zemljoradnja dok se vozi auto, puć, dijagnoza svakog dana ista fotka, ode se na koncert snimak kao da je napravljen tranzuistorom, čak i kad ide snimak sa nečeg normalnog zvuk probije živac, krtice poiskaču iz zemlje, mrtvi s obiližnjeg groblja organizuju proteste i sad polako i to prevazilazimo, taj najbanalniji voajerizam, klizimo u situaciju u kojoj će se boje razlivati po ekranu, a mi ćemo kao ribice, usnama spremnim da kažu O samo tiho ispuštati . . plop . . plop . . plop . . kamioni će se sami voziti drumovima, sonde će sletati na Jupiterove satelite, roboti će nam dodavati čačkalice, a mi ćemo sedeti ispred razlivenog ekrana i tiho govoriti plop . . plop . . plop . . ili će se desiti neka klimatska kataklizma pa će preživeti samo oni što znju da ulove ono što će da jedu . ."

Koliko je samo ovo dobro a sta ce tek da bude
https://www.youtube.com/watch?v=9JNGu5tQABI&ab_channel=RykerQuest
- SLuxury car maker, Ferrari, has reiterated that it is giving Non-Fungible Tokens (NFTs), the metaverse, and blockchain technology serious consideration
:D