Prijava

de mi nestao komentar :O

ugl podrzavam teme ovog tipa

Sranje.Cukenberze nisi vise relevantan.Instagram te pregazio,pa je onda Tik Tok pregazio Instagram.

da, dobra tema. dok drvimo o teorijama zavere koje kurcu ne vrede i nemaju veze sa realnoscu, 20ak devica sa teskim asbergerom osmiljaju kako ce nam izgledati realnost za 20 god.

i podmecu je polagano, da i ostale smaknu na svoj nivo socijalnosti, pa ce onda da prave novi svet.

ljude generalno boli kurac, jer gledaj, igla i nanoroboti jbt, pod kozu, daj da se borimo, ovo sranje je nebitno za nrdove, gle mim kako iscrpljen sedi sa vr, ja ovo nikad necu, itditd, a i gore stvari su se provlacile otuda.

drzimo se sopstvenih stavova, a sutradan ce te deca terati da navlacis neki kurac na glavu i drugi u dupe kako bi mogao da igras sah i da platis racune, a tebi nista nije jasno sta se dogadja oko tebe.

to nije bitno. fokusiraj se na gluposti.

ne bi ja olako prelazio preko bilo cega sto izadje iz mozga grupe ljudi koji imaju neogranicen novac da privuku najpametnije ljude sveta da se to napravi.

Ma nece Metaverse zaziveti,Tik Tok i dalje vlada dok se ne pojavi neki novi sajt koji nece imati veze sa Cukenbergom.

nece metavers, da, al bi trebalo malo da promrda javnost, ako im se to ne svidja.

bice nesto doduse, ko je probao neku flajt simulator ili voznju igricu (ili pornjavu) sa VR, moze da potvrdi koja je to razlika u odnosu na sve sto si do sad video.

bice to teska navlakusa, to vam garantujem.

небитна тема тренутно и за сад и за 10 дина пошто у србију ово неће ући никад отп
ЛОК

ma da, vas novac ne vole

bice to teska navlakusa, to vam garantujem.

Gde neće, pa navukli smo se na gore gluposti... podseti me to na jedan status...

"Prvo smo čitali ruske pisce, pa Markesa, pa smo počeli serije, onda je došao internet, pa kratka forma, pa tviter, pa citati, tri rečenice iz cele knjige, pa kuce, mace, slike, sad satima listamo storije na Fejsu i Instagramu, a tamo odron mozga, ili svaki dan četristo novih fotki svog deteta, ili neka muzička zemljoradnja dok se vozi auto, puć, dijagnoza svakog dana ista fotka, ode se na koncert snimak kao da je napravljen tranzuistorom, čak i kad ide snimak sa nečeg normalnog zvuk probije živac, krtice poiskaču iz zemlje, mrtvi s obiližnjeg groblja organizuju proteste i sad polako i to prevazilazimo, taj najbanalniji voajerizam, klizimo u situaciju u kojoj će se boje razlivati po ekranu, a mi ćemo kao ribice, usnama spremnim da kažu O samo tiho ispuštati . . plop . . plop . . plop . . kamioni će se sami voziti drumovima, sonde će sletati na Jupiterove satelite, roboti će nam dodavati čačkalice, a mi ćemo sedeti ispred razlivenog ekrana i tiho govoriti plop . . plop . . plop . . ili će se desiti neka klimatska kataklizma pa će preživeti samo oni što znju da ulove ono što će da jedu . ."

Inace, imao sam priliku ovo da probam pocetkom devedesetih

http://l3apq3bncl82o596k2d1ydn1-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2016/09/nintendo-boy-vr-headset.jpg

Zaista ne razumem zasto je bilo potrebno toliko vremena da se ponovo te stvari pokrenu

Covecanstvo se trenutno nalazi na ogromnoj prekretnici, ali ne na "novo industrijsko doba" prekretnici, nego se nalazi na prelazu poput - iz kamenog u metalno doba.

Luxury car maker, Ferrari, has reiterated that it is giving Non-Fungible Tokens (NFTs), the metaverse, and blockchain technology serious consideration

:D

dosli smo do toga da rezolucija moze da bude tolika da ne moraju stvari da budu kao u crtanom filmu, ugao gledanja toliki da ne primecujes gde oko tebe prestaje "realnost" i da graficka moze to da istera, i sad ce da eksplodira to.

индустријал сосајети анд иц фјучур

Pa ovi sistemi imaju da ti diraju takve centre u mozgu, da ce vožnja pravim ferarijem u odnosu na metavers voznju, biti jednaka voženju jugo koral 89. godiste

Ionako je sve vec simulacija, sto ne bi simulirali nesto da nam draska telašca