Prijava

Ovo cu pogledati trifors, ovog puta želim da ti vjerujem

Teška vremena su pred nama..

Brt, ali tambnejlovi triforsovih klipova baš umeju da odbiju čoveka od gledanja

Pa ti jedi bez leba
Edit: Htedoh reći pa ti slušaj ne moraš da gledaš

ne obecava pocetak, sredina sranje, odustajem

imas dosta ozbiljnu literaturu o AI od ovoga, koja je poprilicno majndblowing da ti preispita sustinu postojanja i kud ides ako to trazis?

ustvari imas i manje ozbiljnu, da se ne tupis sa teorijama:

https://waitbutwhy.com/2015/01/artificial-intelligence-revolution-1.html

ima dva dela, oko sat vremena kvalitetnog citanja, pa navali.

Note: The reason this post took three weeks to finish is that as I dug into research on Artificial Intelligence, I could not believe what I was reading.

ovo je standardna reakcija kad krenes da se udubljujes u oblast

Celte dok ja pročitam ovo dao bih ti još jednu preporuku zanimljivog naučnika sa nekonvencionalnim metodama, zapravo njegov opis duha u školjci koji je nazvao SSE (solid state entity). John C. Lilly mi je čak dosta intrigantnija glava od onog sataniste, a to nije lak poduhvat
https://youtu.be/6dV-ZYCh3eU

Hahahahh ovo kao ono kad suprotstavljeni advokati zatrpavaju jedan drugog milionima stranica nebitnih dokumenata znajući da ni jedan ni drugi nemaju nameru da prolaze kroz sve te informacije. Šteta što nemate advokatske firme ko u beterkolsol pa da zaposlite potrčke da vam pregledaju sav ovaj materijal da vam daju samo ono što je najbitnije.

Jako mrzim pseudointelektualce koji tako bombarduju nekim izvorima, u cilju samog bombardovanja, sto više linkova, veća ti patka, to je životna filozofija

A igrom slučaja, dobar klip ovaj što postavio triforc. Malo nabudzen ali ima trunku smisla.

A keltov link o AI, i triforsov link o AI, suštinski ista ideja, drugačije obradjena. Jedna je u fazonu "aj malo opreza", druga je u fazonu "STA NAM RADE POMRESMO"

Hahaha i ja to pomislih iako nisam procitao celtov jos kompletan

ima i drugi deo koji je zanimljiviji

Evo pročitao sam prvi deo i osećam se kao da sam odgledao Kurzgezagtov video na temu bukvalno taj format 1/1, nema ništa spec što mi već nije jasno.
A btw ovo sam morao da kopiram i pejstujem ovde, ovo je rečenica vredna 100 celtova haha

This isn’t science fiction. It’s what many scientists smarter and more knowledgeable than you or I firmly believe

Jako mrzim pseudointelektualce koji tako bombarduju nekim izvorima, u cilju samog bombardovanja, sto više linkova, veća ti patka, to je životna filozofija

Reci nam nešto što ne znamo, nije mi samo jasno što onda koji kurac dolaziš na sajt prepun takvih. Voliš ti pseudointelektualna nadmetanja samo tajiš

Pseudointelektualna nadmetanja kao takva su ok, može tu dosta da se drvi kurac i da bude relativno zanimljivo, problematično je ovo frljanje s linkovi, kao gledaj ti šta JA ZNAM, i šta sam JA PROČITAO ej BRE ALO. Skroz melky priča, podsvesna snishodljivost ka sagovorniku.

Pa dobro smokljo jbg, ovu temu i prakticno znam posto sam se drkao sa tim, pa iako nisam neki ai gik vidim sta je imalo pre 10 god a sta ima danas.

https://youtu.be/Zfa3u3Q4XnY
ŠMOKLJO VIDI OVO ŠTO SAM OKAČIO A A ŠTA KAŽEŠ KAKO SAM PRODUHOVLJEN

Tek kad uđeš na ove linkove i krenu da ti iskaču preporučeni, vidiš koliko je ljudi već kenjalo na ovu temu.

Fali im jedna vukajlija svima..