Prijava

Upoznao sam je preko puta Doma omladine nakon sto smo se dogovorili da se upoznamo na tinderu

Upoznali smo se na premijeri Vendersonovog Pariz, Teksas, ja posle ostao da gledam Nestali u akciji 2

Upoznao sam je ispred prazne police Kuhn rikon noževa u Maksiju. Pitao sam je kakav nož voli, rekla je "oštar", nasmejasmo se i zagledasmo nemo jedno u drugo dugo. Baba jedna pokuša da se progura između do gajbe sa karfiolom, rekoh ne, neće moći, staramajko, ništa nas više ne sme rastaviti. Obiđi der!

Upoznao sam je u urgentnom nakon što sam napunio 16 i pomislio da sam zajeban čkode. Niko nije znao da vadi parčad Nektarove flaše iz mog levog oka kao ona.

kamenofil
Upoznao sam je u urgentnom

imam fotku ako vam treba lol

upoznao sam je kad sam je jebo
ay lmaoo

upoznavao sam je na kobasicijadi u belom blatu
hvalio se da imam ogromnu
platu

Upoznao sam je na kendo turniru u Finskoj, oboje smo osvojili četvrto mesto i vaučer za Ikeu u vrednosti 3 ipo hiljade kruna. Utalili smo se pa prodali sav nameštaj na aliekspresu jer njen tata drži Simpo filijalu u Breštanovcima i obećao mi je sve upola cene kao miraz znate.

Upoznao sam je u Kataru na sveckom prvenstvu. Bila je umilna, tamnoputa, volela je šalu, pivo i fudbal. Iz Švicarske beše. Zajedno smo gledali Srbija-Švica. Šaćiri nam uvaljo het trik ko iz pičke, a ona svaki gol proslavljala sklapajući rukice na prsima u oblik orla. Kurva šiptarska.

Upoznao sam je dok sam radio za FSB. Mislim, nisam je baš baš upoznao, nego sam dvogledom gledao dok se tušira. I nisam radio baš izravno za FSB, više je to bilo dostavljanje pice za Glovo. Zvali su me najbrža bicikla jugozapadne Srbije. Bez Kosova. Poenta je da sarađujem sa FSB-om i karam pičke.

Upoznao sam je na ulici, lezala je slomljene ruke jer se okliznula na neciju prosutu matericu.

Upoznao sam je na šaljivom sajtu www.vukajlija.com, kada je imala problema sa hormonima uvek jednom mesečno. Sada je trudna i više nema takvih problema.

Upoznao sam je na sajmu u Šapcu. Avangardno je izvijala kukovima pevajući hitove Stoje, dok ju je šabački nobles rukama masnima od pečenja kitio banknotama. Tad sam vidio: mala zna znanje i ima para.

A wife material no doubt

Upoznao sam je na afteru prajda, imala je opasnu muše za mrmu

Upoznao sam je kad mi je seksualne usluge pokušala naplatiti dva soma evra. Rekoh joj srećo za te pare mogu jebati šleper moldavki ceo dan ili Sandru Afriku tri sata. Uvredi se, kurva. Ko joj je kriv kad ne zna zakone ponude i potražnje.

Upoznao sam je kad sam mnogo droge popio