Prijava

Upoznao sam je kad mi je popušila za lajnu lošeg spida za koji je mislila da je koks. Gledajući kako jezikom palaca po omudini moje nevelike muškosti, znao sam da sam pronašao onu koja će mi mesiti česnicu.

Upoznao sam je preko četa. Zove se Paola, iz Brazila je i mnogo joj se sviđam. Ne smeta joj što sam đembeli gejmer koji ne viđa dnevnog svetla. Neki dan sam joj poslao tri hiljade dolara da može doći u Srbiju, da se i uživo vidimo. Otkrit ću vam tajnu, malenu ko lajnu. Već sam kupio prsten.

Upoznao sam je na festivalu kraft pivara u Ljubljani. Na rastanku mi je poklonila šal od svile. Da ne nazebem, jer mi vrat mnogo tanak

Upoznao sam je kad me vodila na marakanu da nam uzme karte za brondbi

Upoznao sam je na Kočićevom Zboru, bik joj je probio slezinu kad je pijana preskočila tarabu. Tri dana mi je trebalo da dubinski očistim Škodu od tragova krvi

Podsvesno sam to možda i želeo

Upoznao sam je na YuGiOh turniru u Šapcu. Bila je lepa i moćna. Baš kao Exodia. Dao bih joj sve svoje karte, čak i ultraretko Prevrtljivo Srce. Toliko mi se sviđala.

Upoznao sam je 2019 na projekciji filma Džoker, nosila je We live in a Society majicu, i mirisala je na nektar pivo

Upoznao sam je u Trstu na jednom mini izletu.

Upoznao sam je u dupe nekad tamo 2007 iza kontejnera za papirnu i kartonsku ambalažu. Imala je 46% zuba i san da će postati Zvezda Granda jednog dana. Sad je gledam na televiziji, svu operiranu i jebozovnu. Pričam ekipi na zidiću da sam je jebo a oni mi kažu da jedem govna i mnogo bre smaram.

Upoznao sam je u LIDL-u, zgrabili smo oboje istu prostirku za kupatilo, više vrsta.

Upoznao sam je na izboru za Mis Male Gospojine na Manjači 2013-te.

Upoznao sam je na Mađarskoj granici, nosila je poluprazan kofer i sjećanja na Majdan.

Upoznao sam je na letu iz Ciriha za Beograd. Radila je u starackom domu u Svajcarskoj. Zamolila me milo, ako mogu da joj pomognem oko kofera kad smo stigli. Da ih izguram van aerodroma. Kad smo izasli napolje, pokazala mi da je kofer bio pun lekova od preminulih penzionera iz doma.

Upoznao sam je dok je bata gugi pisao vukajlijaški bućkuriš. Ona je bila jedna od aktera.

Upoznao sam je u školi za kuvare u Sošou. Kad je vidila da polivam stejk burbonom zabola mi nož za filetiranje pod rebra. Završila je u zatvoru a ja dobio francusku penziju. Hvala joj do neba. Doduše, od tada ne mogu stejk pojesti bez da se osvrćem.

Upoznao sam je u Novom Sadu. Plakali smo zajedno za Balaševićem. Bili smo dve nežne duše, dve sveće na vetru, jin i jang, Kosovo i Metiohija. Posle 5 godina braka shvatio sam da je samo manipulisala mnome. Ali sve joj opraštam. Caro, vrati se!

Upoznao sam je jednog proleca dok je dule savic velicao rusiju i po vracaru nosio majicu sa slovom "Z", simbolom ruskih vojnika u ratu sa ukrajinom, inace isti joj je bio tetak. Svet se raspadao, zabranjivali su onjegina, dostojevskog, majakovskog, ali nas to nije sprecilo da krisom kao volesbnici citiramo njihove stihove na klupi u parku i slusamo radio moskvu. Jos uvek je volim ali nas daljina razdvaja, radi kao carinik na granicnom prelazu Backi Monoštor i pleni robu sa natpisom "Fragile, MADE IN UKRAINE"

Upoznao sam je na trgu, na mitingu SNS-a. Pokvarila joj se zastavica (onaj papirni deo se odlepio od drške), pa sam joj dao svoju, a njenu sam zalepio pljuvačkom.
I onda je mahala, mahala najslađe na svetu.