Ajde Šmo nemoj da si Priština, dodješ lepo u ravnicu, gostuješ dva dana kod mene pa dva dana kod grofa Carimira. Ne znam šta će on da ti radi al ja ću da te hranim, pojim, vodiću te u muzej i čamcem Savom da se vozimo, ne boj se, čamac za 8 osoba nećemo se prevrnuti.
E da vodiću te i u testis bar, tu nikad nisi bio. Dvojica veterinara drže, po zidovima posteri svinja, ovaca i krava, na šanku imaš muda od bika u tegli + još koješta vezano za tematiku. To treba da doživiš.
Ajde Šmo nemoj da si Priština, dodješ lepo u ravnicu, gostuješ dva dana kod mene pa dva dana kod grofa Carimira. Ne znam šta će on da ti radi al ja ću da te hranim, pojim, vodiću te u muzej i čamcem Savom da se vozimo, ne boj se, čamac za 8 osoba nećemo se prevrnuti.
Izbor bukv lalos fem vs nis test
Bukv zavrsava na vib grupi. Bezazlenije je
E da vodiću te i u testis bar, tu nikad nisi bio. Dvojica veterinara drže, po zidovima posteri svinja, ovaca i krava, na šanku imaš muda od bika u tegli + još koješta vezano za tematiku. To treba da doživiš.
Vodiću te i liftom da se voziš, toga nema u Boru.
Čuj njega dođi u ravnicu, dobijem permanent bonus +100 na suicidalne tendencije kad je vidim na slici a kamoli uživo druuuže.
Ok je smo zapali dole posle bane sa spikom kaze sebi sto si se spustao majmune
I u Šabac ću te odvedem, da vidiš gde se prave Bombaši u zorki.
Vodiću te i liftom da se voziš, toga nema u Boru.
E sad si ga prekardašio pa nismo Knjaževac jebemu mesec
Za sada smo pokazuje mnogo veci intrs za ravno jbg. Mongoliodima je rekao jasno NJET
To je tamo u skroz severnoj hemisferi, ja sam južnjak, vojvodjanski rednek što bi se reklo.
Smo se popisao po okupljanu za sad. Celt je slicnog stava samo nemoz uvati tempo
fazon na kraju ništa od ove gej orgije.
Ko zvao mesnog dole?
Ocekujem zapa baci ptrscr viber desavanja
Brt blejimo na masnu pivčugu, ne znam šta vam nije jasno?
Šmo brat je pozvan, ako ne želi niko mu neće zameriti.
Jebo te tolike konjine ne mogu da organizuju okupljanje, svaka cast zapu i thilmu, na kraju ce samo njih dva zavrsiti na pivu i hladnoj plati
I mrno, njega sam zaboravio. Ovo ostalo ispaljivači, sramota
Cara i Melk se kao nesto sprdaju a zapravo ne znaju da li važi poziv za njih, pa ne bi da rizikuje bolje malo sprdancija hehe stare su to lije
Sa strane ko želi mogu da ponudim skromno prenoćište, jeste garnisera, ali ima dodatni ležaj.
Gej stop, cimanje stop, Melkor (sumnjiv si mi) stop.