Više smisla geografski ima oni da se očepljuju nego ovi dole. Dunav i Sava prirodna granica re al no. Rimljani znali to a mi se kao kurčimo nešto će idemo preko.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja sam half Ličanin half Sremac half Čeh Half Nemac half Ciga.
Mi smo olađeni bukv ali suštinski hard respekt za južnu bačku a već srem posebno onaj krajnji doživljavamo maltene kao srbiju.
Pa to ljubi te brat u kurac.
dobro brt nismo došli ovde da se vredjamo, koji ti kurac.
pa šta vas deli od malo save.. Za mene je vojvodina do rume eventualno sr mitrovice.
Vojvodina-smesno.jpg
Dragutin > Milutin
Stvarno ću se naljutim ako se i vi otcepite
mi mozmo samo da se madajrizujemo i to je sve. mada tesko previse je bosanaca doslo tako da vec imamo popunjen prvi red za odbranu sto je odlicno
Vranjanski chad govor > vojvodjanski gej virgin naglasak
Novi Sad…
Beograd…
Kraljevooo
Više smisla geografski ima oni da se očepljuju nego ovi dole. Dunav i Sava prirodna granica re al no. Rimljani znali to a mi se kao kurčimo nešto će idemo preko.
Raška..
Novi Pazar..
SKIKINDA
videti jedan od gornjih postova gde se bratimim sa ni[kim Bugarinom i bijem sa Carimirom hahaha
bukv kad sednemo nista na ovu temu!!!!
Novi Sad…
Beograd…
Kraljevooo
niš
vranje
Šmo je u pravu ono.
aj nek drinu ubaci u taj kontekst onda
Ma Drina mož se pregazi na nekim mestima jebeš ti to, ko potočić, ove dve legit kao da dele dva kontinenta a ne jednu regiju od druge. True fact
jes kurac savu i dunav prečesto leti prepešačiš drina ladna ko zmija
tru stori
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/kod-novog-sada-moze-da-se-prepesaci-dunav-necete-verovati-koliko-je-opao-vodostaj/183949/vest