Stopa abortusa u Srbiji među najvišim u Evropi i svetu

1. Totalno promašena “argumentacija” mesni, mora to bolje

2. Postoji kontracepcija, nismo valjda toliko zatucani jbt.

Kao drugo, to je veoma štetno po samu ženu.

3. postoji, ali ti realno očekuješ da će deca od 16-19 godina da praktikuju kontracepciju?

4. Nemam sexualne odnose, hvala.

5. A i ta kontracepcija (osim kurtona) nije baš da nije štetna po krhko žensko tijelo.

6. Pa sto nisu praktikovali kontracepciju, majmuni

7. To nisu deca nego adolescenti, a kao drugo da su edukovani kako treba primenjivali bi. Imas kontraceptivne pilule, kondome, spirale, o tome smo sve učili na higijeni

8. 150k abortusa godisnje jbt. Nerealna cifra.

Posle vucko kriv sto nestajemo.

9. pa autore vuk, od rođenja im svi seru da ne valja pljuge dudlati, a do srednje škole, ne jebu to ni 2%, puše gore od odraslih.

10. Baš nedavno sam naleteo na klip neke e-thot twich strimerke i dotakla se te teme kontracepcije. Kaže kao onako relativno promiskuitetna osoba, od svoje 16te godine svaki dan guta po pilulu, sad ima 23 valjda. E sad ako ona laže lažem i ja, ali brate mili pa ja ne bih mogo da zamislim život gde mora gutam tako neku hemiju svaki bogovetni dan. A i nije mi jasna uopšte ta potreba za sredstvima, pa što ga ne izvadite pre nego svršite majmuni.

11. pa izvadi ga ti ako je tako lako majstore.

12. Boggajebo, jel iko čita ovde dalje od naslova?
    Na vikipediji piše da su neslužbeni podaci 150K a kad otvoriš link na izvor, dobiješ kurac.
    Politika članak iz 2009 a nema ni naveden izbor, nego eto neka srblji klikću i trigeruju se.

Za tvrditi pizdarije treba izvor za podatke. Molim autora da navede bolje izvore. Ne kažem da podaci nisu istiniti, ali jbg izvor treba, bez toga go kurac.

13. Mesni iznapusavao Vuka posle se ukljucio na temi. lol

14. Službenih podataka NEMA, dakle sve posle toga naricanje. Zvanično oko 17K godišnje, nezvanično nebulozne procene.

Nezvanično Kamenofil ima debelu batinu od 24cm, hoće li ovaj čestiti forum verovati meni na reč?

15. daj sliku da vidimo

16. Jbt ne citamo ni cirkove linkove, bas cemo wiki citati

17. Ne tebra, veruj mojim nezvaničnim podacima.

18. Ok ako su nazvanicni zasto su netacni?

Isto sa kovidom, zvanicni podaci cista fejk prica. Ne govore nista.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.