Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Avii istripovala si me last tajm, reko sad ce se rokne i ode sajt u kurac kad provale odakle ide pajsad zloduh ukinu nam sajt
Nemoj to vise nikad da radis molim te
Pa nikad. Aplauz za Vaksera. Ja sam samo vhor atenšn
Ali neću više. Zabole me. Našla sam gde ću drugde da pravim havarije ☺️
Unaprediće sajt, biće jurop nivo hahahhahahaha
ajde ne lupaj, nasi smo. Sad treba da se specijalizujes u kletvama i pretnjama samoubistvom nemos tako lako da napustis spiku ne ide to tako jbt postoje i neka ocekivanja mimo tvoje ludosti draga dragana lolo
Hahahhahahaha ma patka me boli za ovu rupu na putu u koju je svako gurnuo patku, ali se pošteno nije omrsio.
Ima da palamudim što mi volja
Respect stencugo volim da vidim da se svaki put vratis jaca kidaj seko respect
Hahahhaha Caro ispizdeo si me poslednji put ali te volim jbg ☺️
Ja sam stena, al' krvava. ❤️
A neka nek si popizdela, koja kletva gore dole. Dok te nije bilo svi nesto zacopaveli kmece isijas krivo stopalo kmeee slomljena ruka zacepljeno uvo svasta se desavalo
Hahahhahahahahaha ma važi, imam vaše vudu lutke ☺️☺️☺️
Bukv to bi trebao da bude sledeci korak. Dosta je ovih praznih reci glupiranja, cuj kletva jako jako opasna stvar padaju banovi za kletve znas sta sve moz se desi
Fazon napravis smokljinu vudu lutku i kad krene da kmeci zasto jokara ne igra za repku loma protrljas smoov stomak ode do frizidera svima najs
Hahahahahahhahahhahaha on živi u frižideru ☺️
Mislim da bi mogli sklopiti posao true al nista bez real madjije bukv
E to neku baba Rosku da angažujemo, sa sve kuglom od kristala i ostalim rekvizitima.
ајде шмокљо видех данас неку порнућарку има црну полу коврџаву косу онако лепа има оперисане усне мршавица и има паука неког и кера на руци иатетовираног и нешто на десном ребру веће истетовирано
видех је случ на дорцелу хд или сорцел ххг каналу ја мсм
Geisha Kyd možda
изгледа да јесте а ак није невероватно сличи тнх поуу
Anny Aurora
Sky Pierce
Nikki Sweet
Addison Belgium
Mlada gospođica Gabbie Carter